- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли красиви момичета в НГДЕК?
Ако първо ти ми кажеш какво по дяволите е това ? :Д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Олеле...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Начи са виж кво ! И да има красиви момиченца, ти няма да влезнеш там, съдейки по замисъла на темата и мозъкът, който я е пуснал.![]()
малко са кафеви хората там аххаха
има, както навсякъде (е като не броим няколко), ама фактът, че задаваш такъв въпрос силно ме навежда на мисълта, че си девствен ретард :Д
Навсякъде има.Друг е въпросът,че ако това ти е на главата при избор на училище,по-добре върви работив някое заведение по плажа.Там има доста.И са по бански.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ти кво искаш, красивите да се натъкнат на темата и да ти отговорят, че са красиви ли?!![]()
Ох майкоу, ти това ли гледаш? Мацките ли ще ти изкарат образованието и те ли ще работят вместо теб после? Хахахаха .. Ами сигурно има, обаче едва ли с този начин на мислене имаш шанс с тях.