Здравеите, искам да ви споделя отношението с моя приятел...
вси4ко в на4алото беше уникалнооо... аз сьм на 16,а той на 17..Постепено той по4на да си позволявя пове4е от нормалното ! Постепено по4на да ми забранява да носа кьси рокли.. леко прозиращи дрешки, да си слагам грим по рядко. Да не говора с мом4етата от моя клас. Не ми позволява да се вида с най-близката ми приятлка. Да го питам за всяко нещо като; Феибука, да се обезкосмявам кьдето и да е. Карам се с мойте родители..А сме заедно от 2 месеца с половина. По цял ден сме заедно, само се караме и ако го раздразна дори и малко си изяждам шамарите. Цялото ми тяло е в синки .. Писна ми!! Като си скараме той запо4ва винаги така-- Еее боклук,много си тьпа. Сега се 4ухме е му викам 4е ще у4а сама и той пак еее що си такьв боклук тапа4ка такава какво се разбрахме с тебе в4ера и аз еми да у4им заедно, но аз е сега по4вам за да може после да ходим някаде,а не да у4им..... и се разбрахме 4ас в който да излезнем и съм сигона 4е пак ще ме ударии !!

Питах го защо го прави и той каза, 4е ме оби4а и искал да бъда само негова.... А аз само се тормоза... А го оби4ам и нещо ме спира да кажа Край.
Как да постъпа?!!??!?!??!