.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Microsoft Office сертификат

Здравейте, от къде мога да се подготвя и съответно да взема този сертификат за продуктите на Microsoft и по-точно Office, а и не само ?!?

П.П. Някой ако знае моля да сподели също така и цената на изпита /или там каквото е/ и на обучението /ако такова има/

Мерси
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

anonymous546178
    Guest
    dafaq is this shit. Не му ли мина модата на това преди 10 години

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    dafaq is this shit. Не му ли мина модата на това преди 10 години
    по-добре е да имам отколкото да нямам.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Да кажеш, че е минала модата на Microsoft Office е доста смешно, с извинение.

Това е най-популярната програма използвана в офисите, големи и малки. Чрез нея се създават толкова много документи, правят се толкова много графики и какво ли не, че ти е бедна фантазията, сигурен съм.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Доста соленичко излизат курсовете.
    http://www.newhorizons.com/LocalWeb/...26&GroupID=304

Град
    Варна
    Хубу де, стига сте спамили, знам какво е MS Office, искам да знам от къде мога да се сдобия със сертификат и колко ще ми струва?

anonymous546178
    Guest
    Последен спам от мен. Съмнително е дали е по-хубаво да имаш или да нямаш, но във всеки случай това са едни базови знания, които се изискват от всички, т.е. не ти искат сертификат... Според мен можеш да си изкараш сертификат за нещо доста по-полезно. Казвам че им е минала модата на сертификатите по компютърна грамотност(едва ли не).

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    Последен спам от мен. Съмнително е дали е по-хубаво да имаш или да нямаш, но във всеки случай това са едни базови знания, които се изискват от всички, т.е. не ти искат сертификат... Според мен можеш да си изкараш сертификат за нещо доста по-полезно. Казвам че им е минала модата на сертификатите по компютърна грамотност(едва ли не).
    Значи според теб SQL езикът, който се ползва в MS Access го включваш към компютърна грамотност ли ?
    О боже...

И все пак за работа на MS Office се изисква повече от компютърна грамотност. То това да не е само Word ?

Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Доста соленичко излизат курсовете.
    http://www.newhorizons.com/LocalWeb/...26&GroupID=304
    А за Варна някъде няма ли? Щото това, което ми даде е за София, само там правят изпитите.
    Последно редактирано от MaGuSs : 09-29-2012 на 21:55

anonymous546178
    Guest
    да ползваш SQL за да правиш нещо в Access е насочено към по-масовия потребител. Пък и не е нещо сложно, така че да, в днешно време може да се включи към компютърната грамотност.
    Очевидно съм надценил интелигентността ти...(и това е по-скоро комплимент, радвай се, че оставяш добро първо впечатление)
    Както и да е, аз бих ти препоръчал да си изкараш някой курс по програмиране или моделиране(зависи кое ти е по-интересно). Ще научиш нещо полезно и нещо, което евентуално не го знаят 500млн. индиици..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си