Моята история наподобява много на сапунен сериал , но... Беше началото на лятото, докато един ден аз и сестра ми не открихме тайния дневник на баща ни. От там разбрахме , че той си има любовница от близо 8 години . А въпросната жена е кръстницата ни . Бях във шок... (наистина не мога да опиша как се чувствах) Решихме да го запазим в тайна , докато не изчакаме подходящия момент . Не можех да кажа да майка ми , защото ме беше страх от последствията и мечтата за идеално семейство щеше да бъде илюзия. Бях много объркана. Никой не би решил , че стават такива неща в семейството ми . След тази новина се промених , вече не бях същия лъчезарен и усмихнат човек. Болката се бе наместила в сърцето ми . Всеки ден мислех за това , как 8 години аз , сестра ми и майка ми сме били лъгани . Но днес ( 30.09.2012) събрах смелост и реших да постъпя като голям човек . Аз и сестра ми му казахме истината ( стоеше като стреснат и се опитваше да замаже положението) ЛЪЖЕШЕ ни в очите ! Казахме му , че сме прочели всичко , а той си измисляше хиляди оправдания ... Най-накрая останах безмълвна и се примирих с всичко . Той ни целуна по челата и ни каза , че ни обича най-много от всички Лошото беше , че си помислих, че болката ще изчезне и всичко ще е както преди , но съм грешала ... стана по-зле. Незнам какво да направя вече.
П.с извинявам се , ако има грешки .. но не можете и да си представите положението , в което съм
Накарайте го сам да признае пред майка ви.
Не го пазете в тайна, така предавате доверието й и ставате част от неговите лъжи. Ако той не иска сам да си признае, направете го вие.
Те са големи хора, ще решат какво да правят.
Успех, мила!
Според мен не вие сте хората, които трябва да осведомят майка ви за постъпката на баща ви.
Той сам трябва да го направи. Ти вече си голяма и трябва да знаеш, че намеси ли се външен
човек в семейството, то вече е илюзия. По-добре не се залъгвайте. Помислете за майка си и
за това, че в момента тя е единствената лъгана...
Наистина говори с майка си.
Поне аз така бих предпочела да постъпят децата ми с мен, отколкото да продължават лъжата на баща си. Глупаво е тя да живее с илюзията, че със съпруга си се обичат и така нататък.