Здравейте, хора.. Аз съм момче на 16 от София и имам проблем с гаджето. Тя е с година по-малка от мен и напоследък се държи уникално странно/гадно.. Занимаваме се един с друг от 5-6 месеца. Цяло лято почти бяхме заедно като изключим пътуванията.. всеки ден бяхме по цял ден заедно и не се карахме изобщо.. само си казвахме колко се обичаме и колко държим един на друг.. и така до преди 1 седмица. След като започнахме училище всичко беше нормално, като изключим факта, че вече не се виждахме по толкова време защото сме 2-ра смяна и двамата. И така преди 1 седмица стана една караница.. сдобрихме се след 1 ден но и двамата си казахме, че нещо не си е на мястото.. скарахме се още 3-4 пъти за няколко дни и преди 2-3 дена решихме да скъсаме, защото чашата преля.. вчера си писахме сутринта, тя ми се извини, че се е държала така и я питах искаш ли да сме заедно? при което тя ми отговори - не знам.. аз и казах как така не знаеш и тя - еми имам да уча напоследък и много се разсейвам.. след малко и казах да излезнем и излезнахме.. в началото се държеше много студено, но след това се отпусна и си стана момичето, което беше преди. Вечерта я питах искаш ли да сме заедно, тя пак каза не знам, но след малко говорене каза ДА. Писахме си писахме си, но просто толкова добре я познавам, че дори и писането не и е като преди.. Държеше се последните 1-2 седмици много пренебрежително, не ми обръщаше никакво внимание, пише вече по-съвсем друг начин и не знам къде е проблема - много ме съмнява да е в ученето, но пък съм почти сигурен, че няма и друг, защото ще ми кажат веднага, а и тя също ще ми сподели ако има.. та въпроса ми е какво мислите, какво да направя наистина съм супер объркан?