Вече минаха 5 месеца от както имах връзка с едно момче но още не мога да се отърся от него и не спирам да го сънувам и и просто не мога да спра да мисля за него.
Имахме връзка близо 2 месеца и всеки един момент беше прекрасен с него въпреки , че е на 20 години той е висок , красив , възпитан имаше държание на 35 годишен мъж не знам какво да напиша просто ми се върна смисъла на живота докато бях с него когато го запознах с нашите и те го харесаха (сближиха се много с баща ми който е пенсионер и му намери работа в една фирма като нощен охранител на доста висока заплата).
Заради твърдия си характер е много уважаван и има много връзки ,работи в някаква фирма за износ ( не зная каква длъжност но по скоро е доста на високо) -> взема висока заплата.
Всичко рухна докато бяхме в тях поисках да му видя снимките от детството той каза да потърся в секцията а той ще вземе нещо за пиене от кухнята , почнах да търся и открих в първия шкаф някакво папка с завещание от 2010 с данните му че при смърт всичко което получил и притежава остава на някаква ложа (братство) имаше подписи и печат , бях шокирана прибрах бързо папката и седнах , в близките дни аз спрях да му вдигам телефона и му писах смс че сме много различни и не искам да имаме общо просто бях много ядосана и объркана.
Не съм споделила с никой и сега искам малко да ми олекне , дори и не знам в каква секта е член какво е получил какво притежава ...... мисля че решението ми е правилно но сърцето просто не ми дава мира , баща ми още работи на работата която той го уреди и още не са го уволнили това може да значи ,че той може да тай чувствува към мен....... как да постъпя просто не спирам да мисля за него?