- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
Замислих се и ми стана интересно какво е вашето мнение по въпроса.
Ситуация : двойка , ходят от известно време , имат някакви чувства един към друг и идва моментът , в който момичето му прави свирка. Според вас мнението на момчето за нея ще се промени ли ? В смисъл "поредната която ми духа" или нещо от сорта. Не знам от къде ми хрумна ,... и да нормално е момчетата да ги кефи да им духат , но тук говорим не за физическото,а за психическото.
Много зависи отношенията преди, по време и след свирката между двамата какви са.
Ако и на двамата им е ясно, че просто ще правят секс и ще се води, че ходят - мисля, че може не може да се появи такова нещо в главата на който и да било, тъй като и двамата ще са наясно, че просто си правят удоволствието.
Пък ако отношенията им са сериозни и в крайна сметка ходят и мислят за бъдещето си заедно, а не поотделно, то няма нищо лошо в това, че момичето му е направило свирка. В крайна сметка секса в една връзка или отношение между хора винаги идва в даден момент.
Друг е въпроса, че ако момчето нарочно се прави на добър, грижовен и заинтересован от момичето, само и само за да му врътне една свирка и да спи с нея, то тогава може и да се появи такава мисъл в главата и на момчето и на момичето.
DragonLady, имал съм връзка в която нещата се случиха толкова бързо, че никога не съм предполагам, че това ще е една от най-сериозните ми връзки. Всичко си е до хората и определянето на това кога ще се направи дадена стъпка е много грешно относно това дали някой е сериозен или не.
Има моменти в които двамата се гледат и не знаят на кой свят за, защото са луди един по друг, а се оказва, че се познават от 1 ден да речем. Има такива случки и аз съм имал такава и го казвам от опит.
Разбира се преди всичко трябва да опознаеш човека, да свикнеш с него, да разбереш какви възгледи има за живота, какво би искал с теб и т.н,, за да престъпите в по-нататъчни стадии от евентуална връзка, секс и т.н.,
Разбирам за какво привличане и бързо развиване на нещата говориш, защото и в настоящата ми връзка всичко се случи бързо и на екс, доста рано се задълбочиха нещата и дори се стигна до годеж. Но си бях каза на мъж, които не обичам свирка не правя. Не си наруших принципа, и му нпаравих свирка чак когато го обикнах. Но все пак всичко си опира до човека.
А по какъв повод се е случило чак тогава? Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Питам, защото ми е интересно. В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото?
Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение. Е, за мъжа не е унижение да и прави френска любов, но вашето е. Странна логика, но е логиката е като с това, когато ниско интелигентните хора наричат една жена 'курва', защото не могат да я имат.
Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение.
--------
Попитай тази жена, която ти каже нещо подобно...не я ли е гнус да прави секс....и защо (МАМКА Й !) изобщо живее...да ходи в манастир. Свирката си е свирка....но е готино, когато я правиш на човек, който обичаш. И аз имам такъв принцип.
i was born when you kissed me and i died when you left me,but i lived for six month you loved me!
Дигайте си лесно краката, щадете си езиците, пък после се вайкайте.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На твоето мнение съм, дори и да не се обичате, секса преди всичко е удоволствие, а не задължение.
Няма за какво да се променя.То по тая логика може и момичето да каже аре още една бройка .А на автора така ли му се променя мнението.
въХ
кога го обикна? На втората, или третата седмица? А преди това колко пъти той те ядоса, или ти него, кога забеляза какво те дразни в него и как разбираш, че обичаш някой? И за какъв чеП се сгодяваш, като мислиш да се жениш 'след хиляди годиинии сън' (http://www.youtube.com/watch?v=8hmJqLUjUSs)? Защо не се ожените толкоЗ бързо, колкото и бързо сте се обикнали и са ви се развили нещата>? Ти на 200% ли си сигурна, че искаш да остарееш с тоя човек?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
DragonLady, ще ме прощаваш, ама рядко чувам такива тъпи нещо... Направила си му свирка чак след като си "започнала да го обичаш" ? Сериозно, не мислите ли, че да са ибети би трябвало да дойде след всичко друго ? Тъпо е да пускаш на някого, пък да отказваш да му правиш свирки... Повече от тъпо. Не виждам дори каква би ти била логиката за това, наистина ?
Драконовата Дама ще замълчи възмУтена и стресирана от голямото грабване от форумниците отностно изказването й , ще напише в темата "Кога за последно правихте секс" - "вчера" , а в темата за снимките на хората от форума ще качи нейната снимка на изправената и коса , щото знаем ,че отпред не е много красива![]()
Не е принизяване, но е нещо, което правиш само и единствено за кефа на другия (дори да е възбуждащо до някаква степен), което за мен (и повечето момичета) си е по-интимно от единия секс. Съответно е и по-гадно после да чуеш по свой адрес "ами тя е една, която ми духа". Аз също не бих духала на някого, с когото не ходя
I'm yours.
на мене не би ми се променило мнението ако духа... нормално е деазнам..
Емиии, щом ходите не би трябвало да си променя мнението за теб след това. Все пак се предполага, че те е опознал и не мисли, че правиш свирки наляво-надясно, на когото ти падне!
Иначе и аз не бих започнала сексуалната част със свирка, но всеки си има отделно разбиране за нещата, така че няма лошо!
I don't get it.Не мисля,че има някаква разлика между това да те наричат''тая дето ми духа'' или ''тая дето я е*бах''.И не разбирам как свирката е по-интимна от секс,след като за да правиш свирка даже не трябва да се събличашМного филми си вкарвате в главата,сериозно.За унизително ли го мислите,незнам..ама на дали имате против момчето да ви полиже преди да почнете,нали?
Believe in yourself.
Не знам за свирката ама съм забелязал , че като изчукаш някоя мацка в задника, започва да те гледа с други очи след това
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...