.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Срам ме е

Hybrid View

Срам ме е

Ситуацията е дооста сложна, но ще се опитам да обесня... Такам значи имам някакви чувства към момиче от 12 клас.. Приятелски ли са или не, не съм наясно. Искам да се запознаем и там възниква проблема.. Всеки ден я виждам и тя все е с нейната приятелка.. Момичето е малко затоврено или нещо такова и ходи само с нея.. Излиза от стаята само, за да ходи до тоалетна или до стола.. Прибира се с метро както и аз и имах идея да се запознаем докато се прибира, обаче когато настъпи момента се намесва сремжливостта ми и аз просто се отказвам... Не мога и това си е.. нахъсвам се и когато тръгна край.. Имам я в приятели обаче тя почти не влиза, а и не знам дали когато се засечем на линия аз ще добия смелостта.. Кажете какво да правя убедете ме, че не трябва да ме е срам..

Не трябва да те е срам! Наистина ще ти е по-лесно да се запознаете във фейсбук,за това,когато я видиш на линия пиши й,не се колебай! После ще ти бъде много-по лесно.

Ами, ако не се засечем до утре 13:30, когато започваме какво да правя искам утре да я заговоря примерно.. Какво мога да й кажа..

засичаш я в метрото:
    -ейй здрасти! ти си в моето у-ще нали?
    -здрасти, да.
    -...и каква паралелка си?
    -биология и химия (пр мойта )
    -супер! много интересно. Още малко ти остава. След това къде искаш да учиш?

... примерно!

Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    засичаш я в метрото:
    -ейй здрасти! ти си в моето у-ще нали?
    -здрасти, да.
    -...и каква паралелка си?
    -биология и химия (пр мойта )
    -супер! много интересно. Още малко ти остава. След това къде искаш да учиш?

... примерно!
    Ма то е ясно, че е в мойто даскало засичаме се почти всеки ден в стола... Друг е въпроса дали ме е забелязала, но мисля че е .. Но мерси чакам и други..
    Мислех примерно
    -Здравей ти си *името* нали
    -Да
    -Аз съм *името* ( ако си бяхме писали можех да кажа писхаме си еди кога си ама)
    -Ти си 12 клас нали и т.н. и т.н

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не бива да те е срам.
    Просто се запознай с нея, без да забъркваш симпатиите си. Просто така. Просто събери смелост и се запознай с нея. След това лека - полека ще се сближите. Просто трябва да махнеш тоя срам и всичко е 6.

Голям фен Аватара на Богиня
    Мен, я се стягай! Да отиваш да го заговаряш това момиче, щото...
    Кой знае каква секс богиня е. /е, богиня едва ли е, защото ние сме рядко срещани, ама.../
    Нали знаеш?!-тихите води са най-дълбоки!

Кажи и нещо от сорта на ''искаш ли да правим маймунски секс?'' и само и гледай реакцията...

Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Мен, я се стягай! Да отиваш да го заговаряш това момиче, щото...
    Кой знае каква секс богиня е. /е, богиня едва ли е, защото ние сме рядко срещани, ама.../
    Нали знаеш?!-тихите води са най-дълбоки!

Кажи и нещо от сорта на ''искаш ли да правим маймунски секс?'' и само и гледай реакцията...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^ Ще я забиеш тогава.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

И сега да ви кажа за сложното в историйката.. Момиче съм... И такам това от страна на запознанството е добре, защото мисля,че ще е по-лесно да говоря с нея, понеже ако бях момче тя щеше да предположи, че имам накякви чувства още в началото.. Но ако наистина я харесвам по "онзи" начин ( за което още и аз не знам) тогава е МНОГООО сложно ..
    Та за запознанствто добре, ама пак ми е трудно, защото тя не предполага, че имам чувства но аз знам и все нещо ме спира да се заговорим

Повече от фен Аватара на embraceme
    Цитирай Първоначално написано от confused_hell Виж мнението
    И сега да ви кажа за сложното в историйката.. Момиче съм...

С това трябваше да започнеш...

Голям фен
    Хей, здравейте приятели... Какво става в тази тема?

... Такам значи имам някакви чувства към момиче от 12 клас.. ..
    И сега да ви кажа за сложното в историйката.. Момиче съм...
    >"Момиче съм"
    >"МОМИЧЕ СЪМ"

Какво по дяволите.....Не мерси.. Abandon thread!!!
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-30-2012 на 21:21

HOLY SHIT, GODDAMN!

Жива да не бяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяях!!!

Е, в този случай не и казвай нищо за маймунския секс!

HOLY SHIT, GODDAMN!

нямаше да го кажа при никви обстоятелства... аре стига са не ме третирайте като.. не знам и аз като кво... казах, че не съм сигурна ква е ситуацията... :Д не разбрах за кво беше това "Жива да не бяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяях!!!"

HOLY SHIT, GODDAMN!

хахаххаа

А до авторката: да беше казала още в началото,че си момиче,но все пак това не променя нещата много. Запознай се с нея.Когато започнете да общувате по-често ще разбереш дали ще те харесва като нещо повече от приятелка.

Ами защото, примерно, когато решиш да споделяш, особено при тези обстоятелства, го правиш още в началото. Не когато си получила съвети... с обратна ориентация. /т.е. отправени към мъж/

Нямам нищо против хомосексуалистите, но съвет не мога да ти дам. Сори!...

Добре де, прави сте ;д Съжелявам, но реших че ако го кажа още в началото няма да получа никакъв отговор.. Пък и относно репликите за запознанството,то няма голяма разлика дали си момиче или момче

Иха. Има ли емотиконка, при която чейнето ти пада?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Иха. Има ли емотиконка, при която чейнето ти пада?

развръзката тук се оказа интересна... авторке, просто я заговори, няма смисъл да се срамуваш.

А сега се запознай с нея и й кажи, че не харесваш жени и да не се плаше и че не искаш нищо от нея камоли секс, камоли маймунски. Кажи и, че харесваш мъже, ама директно! Тя ще те подкрепи и ако нещо ти трепне в сърцето като например тъга, значи я харесваш като повече от приятел, а ако се замислиш за мъже и си представяш нещо спрямо тях, значи си падаш по мъже.

може да е би ;д ако трепне нещо и си представя :Д

Кво да си представя?

...тройка?

ми "разни работи" :д важното е да си представя, защото принципно хомосексуалистите изобщо не могат да си представят секс с противоположниа пол..

И такам днес беше поредния ден, в който не можах да се запозная.. Нямаше къде и кога, но дори и да имаше аз сигурно пак нямаше да събера смелост...Тъпото е, че в даскало имам чувството, че не ме забелязва. За разлика от нейната приятелка, която винаги, когато погледна ме гледа. Сякаш ме оценява и това допълнително ме стряска и ме спира. Пък и по тази причина си мисля, че ако се зпознаем нейната приятелка няма да ме хареса като човек.. Ох ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си