.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: мус боя?

Hybrid View

мус боя?

От половин година съм с червена коса. И винаги ходех на фризьор , за да ме боядисва и то с обикновена боя. Сега реших да пробвам някоя мус боя ( предложете марка) , която да има максимално ярък червен цвят. Нещо , което да хваща добре и да не се отмива много бързо. И другият въпрос , който имам е - ще мога ли да се боядисам сама ( ух била лесна за нанасяне) ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Бяха ми похвалили муса на лореал ( не съм го ползвала лично ) ама е скъпичък 12-13 лева. По вторият ти въпрос като пяна за коса била нанасяла, само че по цялата и дължина, и после седиш така извесно време. Тоест би трябвало да можеш да се оправиш и сама.

други мнения ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Аз се бях боядисвала, когато бях червена с мус, обаче хич не останах очарована и от тогава не съм използвала и изобщо няма и да си го помисля повече. Получи се хубав цвят, ама много нетраен за няма и седмица се изми...

а нещо за Palette Color XXL ... ?

Боядисвала съм се с Palette Color XXL, но много гори косата, и после ми беше като слама. Муса на лореал се отмива доста бързо, и косата няма никакъв блясък. Казвам го от личен опит. И да можеш да се боядисаш сама ,и е доста икономична.
    Последно редактирано от mariam123 : 10-02-2012 на 21:03

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Wella

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си