- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OutlawGirl
Не е за това, искате ли да ви дам моята гледна точка защо е![]()
мацката е женският вариант на Ал Бънди .. в онзи смисъл, в който: чука се яко, гълта, има перверзна муцуна и е секси, интересува се от футбол, комп игри и всички мъжки занимания, има акъл да върже 2 изречения, бла бла и най-важното - афишира всичко това спокойно, че и натрапчиво. Демек покрива идеалите на мъжа 10/10.
Сега има ли още неясно що и се лепят като мухи на лайно?![]()
ако каже, че прави и пържоли в гъбен сос и има книжка да ми кара колата и мен в нея като се натряскам - ще покрие даже мойте ултра-гига-мега-турбо критерии![]()
специалитета ми е свински врат с гъбки и картофки + бисквитена торта за десерт хах
Последно редактирано от OutlawGirl : 10-01-2012 на 13:56
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
и десерта е точен, само една книжка ще изкараш и ще поговорим после на един друг език![]()
хм? пропуснал съм половината качества от листа, на мен ми е интересна защото е колежка-психоложка :Д
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
не не
ного е просто
има цици и пише като нормален човек
точка
завиждайтиии, дрислиии, мръсниии, тя е по-интересна от вас
Welcome to the Jungle...
Аз не съм съгласен. Мисля че едно момиче трябва да е женствено и да си има нейните интереси, ако исках да говори като мъж, да се държи като мъж и да цъка дота, направо що да не си хвана мъж бе деба маа му ... За мене, това е разгонена патка и не представлява никакъв интерес.. (иначе, разбира се, бих я чукал)
подчертал си "да свърже 2 изречения" това го разбирам като - жената за теб, трябва да е като теле, да не се инт от политика и др неща, че не са женствени, не може жените да играят игри, да харесват футбол ?
n00bs
сяяя get ready for
-оффф, ни мои само комплиментчитаа,
носи малко на отрицателно мнение
бла бла бла
ах какъв културен джентълмен си
не говоря, а пиша*
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Значи предпочиташ момичето до теб, да ти говори за гримове и разни клюкарски истории ?
n00bs
вариант ено- забивате кифла и ревете че главата ви е бръмнала от каталози на орифлейм и чанти на теранова
вариант две- забивате мъжко момиче и ревече че е по-голям мъж от вас
познайййййййййййййте в кой е проблема