.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Red face ъъъ Женски въпрос ! (Не ми се смейте моля ви ! )

Здравейте на 13 и половина съм и още не ми е дошло . Такам малко ме е срам да поразпитам мама не , че не ме е малко срам да питам и вас ..... Имам малко въпроси и ще се радвам ако ми одговорите поне на един от тях без да ми се смеете . Благодаря ви предварително !
    1. Превръзки или тампони ?
    2 . Какво е 'ежедневни преевръзки ' или (там др. видове няма да избр. )
    3. Вие какъв вид ползвате ?
    Моля ви не ми се смейте !!! Благодаря ви за вниманието !

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    1. Определено превръзки, само ако излизам си слагам тампон но задължително на 4-5 часа трябва да се сменя.
    2. Ежедневната превръзка е много по - малка от обикновената аз лично я ползвам ако имам някакво течение или последния ден от цикъла като процапва малко.
    3. Използвам OB тампони а за превръзки bella - памучни, харесвам ги защото моята кожа е малко раздразнителна, а те не ми дразнят и го няма това чувство за "памперс"...а и са забавни интересна форма, цветове, цветенца :P За ежедневни дискрийт, но тези който отстрани са полупрозрачни

Пише се "оТговарям"
    На 13 няма нещо страшно ако не ти е дошло.
    1. Аз ползвам тампони.
    2. Еми превръзките са ежедневни (някви мн тънки), дневни(някви с различна дебелина) и нощни (доста по-дебели)
    3. Тампони 'Натурела'
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Когато ти дойде цикалът искаш не искаш ще и кажеш и ще видиш , че няма нищо срамно,това са нормални неща,няма от какво просто да се срамуваш,проумей го.

1. Отскоро ползвам и двете.
    2. Ежедневните превръзки са за всеки ден, за да не се зацапва бельото от бяло течение.
    2. Превръзки ползвам на TianDe и Naturella. Тампони O.B.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    1. За девствени момичета се препоръчват превръзките(лично според мен, без основателна причина).От хигиенична гледна точка няма кой знае каква разлика, сама ще прецениш как ти е по-удобно. Сменяй тампоните редовно и недей да спиш с тях.
    2.Ежедневните превръзки са с различен размер и степен на попивателност.
    3.Използвам или тампони на Ob или обикновени нощни превръзки... Едни такива лилави и безиммени. В началото избягвай ароматизираните, за да не получиш някой обрив.
    И започни да говориш с майка си за тези неща, няма нищо срамно.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си