.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Unhappy Какво да правя? :(

Здравейте. Искам да ми дадете съвети какво да правя. Значи ситуацията е такава, че аз съм на 13 гаджето ми е на 17.. заедно сме от може да се каже 10 месеца.Скоро започна темата за секса.Казах му, че не съм готова не е сега момента а той ми каза, че ако не го направим късаме.. защото това било по-важно от това да съм с него и ми каза,че не го обичам и не ми пука какво става с нас. Обичам го супер много.. но просто не му е дошло времето и не искам все още.. кажете ми какво да правя да го направим ли за да го задържа до мен? Много съм объркана и незнам какво да правя. Помогнете ми

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Щом чувстваш, че не си готова не го прави!
    Ако те обичаше нямаше да те кара насила... мхм
    Ужас

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от magy_99 Виж мнението
    защото това било по-важно от това да съм с него
    ето, сама си го казала - това е отношението му към теб. Няма смисъл да спиш с него, скоро ще си намери друга причина да скъсате.
    но и ти си виновна - на 13 си, какво се хващаш със 17-годишни, на които само секс им е в главата? Аман.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Щом не искаш да правиш нещо - никой няма право да те принуждава. Направо го зарязвай ,ако не искаш да те продължава да те манипулира.. От утре ще почне за всичко "Направи го или късаме"
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не те обича, щом те притиска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сама си си виновна.
    Остави го.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1. 10 месеца е УЖАСНО много време да държиш някого на сухо
    2. Пусни му, така или иначе ще се изложи
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е, като за него най-важен е секса, защо не си е хванал момиче, което не е малолетно! Пф, че и те манипулира тоя лигльо!

Според теб,обича ли те,щом те заплашва,че ако не спиш с него,ще те остави?Помисли малко и ще си отговориш сама на въпроса,какво да правиш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.

Едно момче,ако те обича няма да те принуждава и да те заплашва с подобна заплаха. Не го прави!!! Най-малкото,което е,че самата ти не се чувстваш готова,а да оставим настрани,че според мен на 13 години още не е нормално да започнеш да водиш полов живот. Обичаш го,да,но той иска да използва това,за да те манипулира. Най-добре го остави!

anonymous708973
    Guest
    Мило 13-годишно детенце,

чувало ли си израза "като те е страх от мечки, не ходи в гората"? А можеш ли го приложиш в своя случай?
    Ще го направя вместо теб, защото все още си малко и глупавичко и трябва някой да ти налее акъл в главата.

Връзките са различни в различните възрасти. Ти си на такива години, че в момента връзката ти е държане за ръчички, някоя открадната целувка насаме и прегръдки пред другите 13-годишни, които смятат, че си много яка, щото си имаш гадже. Това обаче не е представата за връзка на едно 17-годишно момче. Не сте един за друг. Намери си някого на твоите години.

Недей да слушаш тези, които казват, че ако те обичаше, нямаше да те притиска. Не е вярно, но си прекалено малка, за да мога да ти обясня причината и да я разбереш. Разделете се.

Пантерата го каза най-добре.

С момче на 17 няма какво да правиш. Да иска секс е нормално. Не е нормално да имате "връзка" щото ти си много малка и не можеш да му дадеш всичко от което има нужда. Намери си някой 13 годишен и да ти е мирна главата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Щом си се хванала със 17 годишен, трябва да очакваш да иска. Не му е само секс в главата, но и той има нужди. Ако не ти се ебе, си хвани некой колкото тебе
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е.
    Пълни тинтири минтири.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Недей да слушаш тези, които казват, че ако те обичаше, нямаше да те притиска. Не е вярно, но си прекалено малка, за да мога да ти обясня причината и да я разбереш. Разделете се.
    Пантерке, моля те обясни на мойта мила наборка какво искаш да кажеш, че аз просто сили нямам да и обяснявам.

Голям фен Аватара на Богиня
    Не ме кефи...
    Ще прощаваш, ама що не си 'фана едно гадженце от ?5-6-7? клас, някое на твоята възраст.
    Както някой над мен е писал, 10 месеца са много за 17-годишен ''плейбой'', чиито хормони бушуват непрестанно.

И ти всъщност на колко беше, когато тръгнахте? Не съм математичка, ама по мои сметки... на 12? Божеееееей, да не се излагам, ама мен на 12 какви неща ме вълнуваха...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пълни тинтири минтири.

Пантерке, моля те обясни на мойта мила наборка какво искаш да кажеш, че аз просто сили нямам да и обяснявам.
    Каква наборка, бе о.О Авторката е на 13

Град
    София, България
    ^АмореМио бе

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.
    Не знам колко трябва да си тъп, за да убиеш две години в чакане на някаква путка..

Аз, ако съм ще съм изневерил сто пъти през това време..

Ти знаеш ли какво е 2г..

Град
    София, България
    батко ти ирти го каза

Така е, човече.

Ти през тези две години ще натруш къде, къде по-голям опит с много момичета/момчета.. а вместо това трябва да чакаш залудо. Ще се напраскате няколко пъти и ще се разделите примерно.. после ще си умреш от яд. Безумна работа. Никоя не си заслужава чакането (освен Памела Андерсън, ама нея я чакам цял живот )

Две години да караш на мастурбация.. знаеш ли кога ще стане това.. тц

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не знам колко трябва да си тъп, за да убиеш две години в чакане на някаква путка..

Аз, ако съм ще съм изневерил сто пъти през това време..

Ти знаеш ли какво е 2г..
    Защо се хабиш? Нищо няма да й влезе в главата.
    2 години, омг.
    Ама като й каже/намекне нещо, ще има "ама тооой постоянно за секс мисли, само това ли иска от мен". Изгубена кауза е. (За наборката на Дриймър говоря.)

Град
    София, България
    Защо се хабиш? Нищо няма да й влезе в главата.
    2 години, омг.
    Ама като й каже/намекне нещо, ще има "ама тооой постоянно за секс мисли, само това ли иска от мен". Изгубена кауза е. (За наборката на Дриймър говоря.)
    Мхм.
    А такива колко има.... Нали такива (е, с набор 95, 94, че дори и 93) са ми в класа...

Да, човече. Колко си права..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Значи... Едно момче на 17 е напълно нормално да иска секс. И е нормално момичета на 16-17 да ходят с него и да му пускат. Но на 13 - не. Ти какво си мислеше? Че той е с 4 години по-голям от теб. На твоите години не смеех и да заговоря момче, а ти вече и 17 годишен си хванала.
    Какво си мислеше? Че ще те чака докато станеш поне на 15, за да го направите? Ами много ясно, че ще иска секс. Просто е нормално.
    Казах ти каквото имах да ти казвам, няма да те карам да правиш каквото и да било.
    Просто мисли следващия път дали наистина искаш да ходиш с батко, с 4 години по-голям, и наистина ли мислиш, че ще си разменяте целувчици и прегръдки.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си