- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
Здравейте.Искам да ми дадете съвети какво да правя. Значи ситуацията е такава, че аз съм на 13 гаджето ми е на 17.. заедно сме от може да се каже 10 месеца.Скоро започна темата за секса.Казах му, че не съм готова не е сега момента а той ми каза, че ако не го направим късаме.. защото това било по-важно от това да съм с него и ми каза,че не го обичам и не ми пука какво става с нас. Обичам го супер много.. но просто не му е дошло времето и не искам все още.. кажете ми какво да правя да го направим ли за да го задържа до мен? Много съм объркана и незнам какво да правя. Помогнете ми
![]()
Щом чувстваш, че не си готова не го прави!
Ако те обичаше нямаше да те кара насила... мхм
Ужас
Щом не искаш да правиш нещо - никой няма право да те принуждава. Направо го зарязвай ,ако не искаш да те продължава да те манипулира.. От утре ще почне за всичко "Направи го или късаме"![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не те обича, щом те притиска.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
1. 10 месеца е УЖАСНО много време да държиш някого на сухо
2. Пусни му, така или иначе ще се изложи
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е, като за него най-важен е секса, защо не си е хванал момиче, което не е малолетно! Пф, че и те манипулира тоя лигльо!
Според теб,обича ли те,щом те заплашва,че ако не спиш с него,ще те остави?Помисли малко и ще си отговориш сама на въпроса,какво да правиш.
Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.
Едно момче,ако те обича няма да те принуждава и да те заплашва с подобна заплаха. Не го прави!!! Най-малкото,което е,че самата ти не се чувстваш готова,а да оставим настрани,че според мен на 13 години още не е нормално да започнеш да водиш полов живот. Обичаш го,да,но той иска да използва това,за да те манипулира. Най-добре го остави!
Мило 13-годишно детенце,
чувало ли си израза "като те е страх от мечки, не ходи в гората"? А можеш ли го приложиш в своя случай?
Ще го направя вместо теб, защото все още си малко и глупавичко и трябва някой да ти налее акъл в главата.
Връзките са различни в различните възрасти. Ти си на такива години, че в момента връзката ти е държане за ръчички, някоя открадната целувка насаме и прегръдки пред другите 13-годишни, които смятат, че си много яка, щото си имаш гадже. Това обаче не е представата за връзка на едно 17-годишно момче. Не сте един за друг. Намери си някого на твоите години.
Недей да слушаш тези, които казват, че ако те обичаше, нямаше да те притиска. Не е вярно, но си прекалено малка, за да мога да ти обясня причината и да я разбереш. Разделете се.
Пантерата го каза най-добре.
С момче на 17 няма какво да правиш. Да иска секс е нормално. Не е нормално да имате "връзка" щото ти си много малка и не можеш да му дадеш всичко от което има нужда. Намери си някой 13 годишен и да ти е мирна главата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом си се хванала със 17 годишен, трябва да очакваш да иска. Не му е само секс в главата, но и той има нужди. Ако не ти се ебе, си хвани некой колкото тебе![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не ме кефи...
Ще прощаваш, ама що не си 'фана едно гадженце от ?5-6-7? клас, някое на твоята възраст.
Както някой над мен е писал, 10 месеца са много за 17-годишен ''плейбой'', чиито хормони бушуват непрестанно.
И ти всъщност на колко беше, когато тръгнахте? Не съм математичка, ама по мои сметки... на 12?Божеееееей, да не се излагам, ама мен на 12 какви неща ме вълнуваха...
![]()
Така е, човече.
Ти през тези две години ще натруш къде, къде по-голям опит с много момичета/момчета.. а вместо това трябва да чакаш залудо. Ще се напраскате няколко пъти и ще се разделите примерно.. после ще си умреш от яд. Безумна работа. Никоя не си заслужава чакането (освен Памела Андерсън, ама нея я чакам цял живот)
Две години да караш на мастурбация.. знаеш ли кога ще стане това.. тц
Значи... Едно момче на 17 е напълно нормално да иска секс. И е нормално момичета на 16-17 да ходят с него и да му пускат. Но на 13 - не. Ти какво си мислеше? Че той е с 4 години по-голям от теб. На твоите години не смеех и да заговоря момче, а ти вече и 17 годишен си хванала.
Какво си мислеше? Че ще те чака докато станеш поне на 15, за да го направите? Ами много ясно, че ще иска секс. Просто е нормално.
Казах ти каквото имах да ти казвам, няма да те карам да правиш каквото и да било.
Просто мисли следващия път дали наистина искаш да ходиш с батко, с 4 години по-голям, и наистина ли мислиш, че ще си разменяте целувчици и прегръдки.