Здравейте, аз се казвам божидар чакъров едно нормално момче, което обича едно нормално момиче, което се казва Вероника Димитрова аз съм на 19 а тя е на 18 аз живея във Стара Загора, а тя е от София запознахме се съвсем на майтап в един сайт даде ми скайпа си писахме си около месец след това си даде номера и всичко почна от тогава тя започна да ме обича силно и да не може да живей без мен също така бях и аз лудо просто ЛУДО влюбен в нея след това почнахме да се обичаме връзката мина 1 година 2 години 3 години и обичта не спря аз бях първия скойто дори е правила секс просто бяхмее невероятна двойка със много мечти исках да живея с нея да бъда с нея да е със мен след като навърши 18! Но тази година преди да навърши 18 почнаха караниците всеки ден всеки ден след това пожелах за миг да не е със мен, но след това осазнах грешката си и се извиних обещах и че ще се променя и го направих бях доста различен обичлив все ендо сега я срещам както преди, но след 2 седмици така тя също беше добра с мен, но след това след тия 2 седмици обажда ми се вечерта към 11 чеса и ми казва, че иска да ме скъса че неможело аз да се променя, че неможело аз да съм с нея след това и казах че я обичам безумно много молих я просто бях направо побъркан след всичко което и казах тя не пожела отново да е с мен казва ми че нямало как да дойде при мен защото аз ако я зарежа никой няма да я погледне след това от техните и заради това... Аз мисля че има друг в живота и затова дори след като я молих супер много тя не пожела да се върне ;( отиде си с думите че ме обича, но неможела да бъде с мен.. аз знам ако обичам някой няма какда не желая да бъда с него, но тя го направи и всичко сасипа мечти,любов,сърцето ми и всичко взе със нея направо съм разбит искам да се оженя за да забравя всичко сърцето ми плаче всеки час и минута обичам я и така нашите мечти заминаха и сега съм пепел!!! Моля да пишат хора който ме разбират без майтапи и смешки разбете ме като хора... какво да направя от този момент? как мислите вие.