.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Според теб,обича ли те,щом те заплашва,че ако не спиш с него,ще те остави?Помисли малко и ще си отговориш сама на въпроса,какво да правиш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.
    Не знам колко трябва да си тъп, за да убиеш две години в чакане на някаква путка..

Аз, ако съм ще съм изневерил сто пъти през това време..

Ти знаеш ли какво е 2г..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не знам колко трябва да си тъп, за да убиеш две години в чакане на някаква путка..

Аз, ако съм ще съм изневерил сто пъти през това време..

Ти знаеш ли какво е 2г..
    Защо се хабиш? Нищо няма да й влезе в главата.
    2 години, омг.
    Ама като й каже/намекне нещо, ще има "ама тооой постоянно за секс мисли, само това ли иска от мен". Изгубена кауза е. (За наборката на Дриймър говоря.)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо се хабиш? Нищо няма да й влезе в главата.
    2 години, омг.
    Ама като й каже/намекне нещо, ще има "ама тооой постоянно за секс мисли, само това ли иска от мен". Изгубена кауза е. (За наборката на Дриймър говоря.)
    Мхм.
    А такива колко има.... Нали такива (е, с набор 95, 94, че дори и 93) са ми в класа...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, човече. Колко си права..

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Я пак? Да чака година, две? Ти на кой свят живееш бе мацка? В миналия век явно.
    К'во има да чака, то нали за това се нарича ИНТИМНА ВРЪЗКА. Говоря за по-зрелите хора, не за пикли като авторката. Щял да чака и година, че и две, ми да земе да ме изчака и висше да завърша, че да знам къде ще го ръга. Егати незрялото мислене.

До авторката - като си се хванала на хорото, сега ще го играеш. Къде ти беше акъла да се хващаш със 17 годишен ЗАГОРЯЛ пубер? Като не искаш ( а това е абсолютно нормално ) - не го прави. Казваш НЕ и въпроса приключва. Той ако е мъж ще ти приеме решението. Ама в случая, понеже е пълно детенце още, ще те зареже. Живота продължава, след 3-4 години ще се смееш сама на себе си за пуснатата тема.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си