- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя? :(
Според теб,обича ли те,щом те заплашва,че ако не спиш с него,ще те остави?Помисли малко и ще си отговориш сама на въпроса,какво да правиш.
Щом не е способен да те изчака, то тогава не те заслужава. Ако трябва и година, и две ще те изчака - с такива заплахи, ми е ясно що за стока е. Зарежи го и продължи напред. Тъпо е да се дадеш, като дори след тая случка не знаеш дали ще остане с теб.
Я пак? Да чака година, две? Ти на кой свят живееш бе мацка? В миналия век явно.
К'во има да чака, то нали за това се нарича ИНТИМНА ВРЪЗКА. Говоря за по-зрелите хора, не за пикли като авторката. Щял да чака и година, че и две, ми да земе да ме изчака и висше да завърша, че да знам къде ще го ръга. Егати незрялото мислене.
До авторката - като си се хванала на хорото, сега ще го играеш. Къде ти беше акъла да се хващаш със 17 годишен ЗАГОРЯЛ пубер? Като не искаш ( а това е абсолютно нормално ) - не го прави. Казваш НЕ и въпроса приключва. Той ако е мъж ще ти приеме решението. Ама в случая, понеже е пълно детенце още, ще те зареже. Живота продължава, след 3-4 години ще се смееш сама на себе си за пуснатата тема.