- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм зле не знам :Х
Така....аз съм на 13, момиче съм и съм УЖАСНО възмутена. Не знам дали аз съм със старомодно мислене или съм зле и смотана.
Скоро в съседния клас дойде ново момиче. С огромно самочувствие и главата й в буквалния смисъл ПОСТОЯННО вирната нагоре?! Не изглежда особено добре и не знам какво подклажда т'ва самочувствие...Изместила се е от предното си училище, защото там вече всички по-големи момчета (15,16,17,18 годишни) са я МИНАЛИ (разбирате ме). Та дошла е в моето училище да увеличи бройката :Х Нямам думи, сериозно...
ОЩЕ едно момиче: ОТНОВО на мойте години. Отворена на 12 от 17 годишен?! И всичките със супер високо самочувствие. Тези леките момичета вместо да учат, те пафкат тревичката, цигарките, сутрин - кафенцето, вечер - биричката/уискито/водчицата....Хващат си авери" за по 1 седмица, колкото да ги напраскат (през т'ва време 'обичам те')...
ПС: само исках да си излея възмущението.
А теб това те вълнува, защото...?
Отдавна съм забелязала, че външния вид всъщност няма много общо със самочувствието. Не знам как, но е така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Те си мислят, че са готини. Но реално погледнато са тъпи. Но някак си, колкото повече хора ги чукат, толкова по - красиви се чувстват. Тъпи малки кифли. След време ще съжаляват, ама ще е късно.
И какво трябва да направим по въпроса? Да дойдем да ги наплескаме?
Защото съм заобиколена от такива момичета...не е нормално на моите години да ходиш да се е*еш с всеки?!
А ти си 100% сигурна какво правят те така ли? И това не са поредните тъпи слухове, които се разпространяват в училище от хора, които си нямат друга работа?!
А по темата, найстина не е нормално, но всеки сам решава как да си живее живота. По - добре не обръщай внимание...
Ииии? Ти нали не си така? М? И нали имаш приятели, които не са така? Тогава какво те касае кой как е? Имат си глави на раменете. Всеки си носи сам последствията. Няма ти да правиш аборти вместо тях, че да се вайкаш. Пък и, ако нямаше от време на време по някое такова изключение, нямаше другите да се чувствате специални.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз пък се радвам, че не мислиш като тях :Д
Не се занимавай! Просто няма симсъл да се ядосваш, защото някои хора бързат да пораснат и прявят глупости по на 12-13. Просто не бъди такава и това е. Наистина е лошо, но какво можеш да им кажеш ?
Последно редактирано от scandalousLady : 09-28-2012 на 16:56
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
спрете да гледате как живеят другите.. жалко е.. вместо да си живеете вашия живот вие гледате под микроскоп на другите и се чудите как да ги хванете в крачка и да си изкажете възмущението.. айде спрете вече.. колото глупави са момичетата,които описваш,толкова и ти щом гледаш техния живот и се занимаваш с тях.. спрете бе хора,спрете ! .. гледай себе си - така ще си по щастлива и не толкова възмутена
Оо такива ,които мрънкат ,за проблеми като този ,но не правят нищо за решението им се наричат чичовци драги ми авторке
Не гледай в паницата на другите. Те са си иззбрали да са такива- ок, за тях си е. Хубавото е, че ти не си такава. Остави ги, изобщо не им се впечатлявай и толкова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз бях възмутена на твойта възраст. Ще ти мине.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не че нещо, ама неймът ти е YOLO - ако схващаш кво имам предвид.
Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.
Това не е изказ на 13-годишно момиче, така че авторката може и да не е от най-реалните.
И просто от любопитство - тя ли ви се похвали, че са я минали сума момчета и затова се е преместила?
Кой иска да се басираме, че се е преместила, защото мама и тати са казали така, а тея истории ги разправя, защото си мисли, че ще звучи оборотна?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
И да е така, и да не е така не виждам нещо, което може да се направи. Окей, възмутена си, то си е за възмущение, обаче такива тия дни бол. Щом ти имаш различно мислене - хубаво. Свикни, че все повече ще се учудваш от какви ли не истории, които са неприемливи за твоето мислене, но все още се случват. Всеки има глава на раменете, малко я ползват, но си е техен проблем.
Всеки има свободата да бъде какъвто пожелае. Вече дали ще превърне свободата в свободия е друго.
А на 13 какви очакваш да са? По-различни?
А ти пък какво се чудиш на останалите, ти нали си държиш краката затворени? Какво те касае сульо и пульо какви ги вършат? Стига да не те завличат и теб - да си чупят главите и толкова.
Не ти е старомодно мисленето. Просто явно си възпитано момиче с морални ценности. И аз не мога да разбера защо тези момичета се имат за нещо уникално, при положение, че светът е свикнал с такива като тях. Вероятно си мислят, че като спят със много момчета/мъже са по-привлекателни, по-харесвани, по-красиви дори. Но единственото, което постигат с такова държание е другите хора да гледат с насмешка над тях. Сега са много оборотни, но ще видиш след години, че никой няма да ги иска, защото са тъпи к*рви и никой не иска да има такова момиче/такава жена за съпруга.