.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Аз ли съм зле не знам :Х

Така....аз съм на 13, момиче съм и съм УЖАСНО възмутена. Не знам дали аз съм със старомодно мислене или съм зле и смотана.
    Скоро в съседния клас дойде ново момиче. С огромно самочувствие и главата й в буквалния смисъл ПОСТОЯННО вирната нагоре?! Не изглежда особено добре и не знам какво подклажда т'ва самочувствие...Изместила се е от предното си училище, защото там вече всички по-големи момчета (15,16,17,18 годишни) са я МИНАЛИ (разбирате ме). Та дошла е в моето училище да увеличи бройката :Х Нямам думи, сериозно...
    ОЩЕ едно момиче: ОТНОВО на мойте години. Отворена на 12 от 17 годишен?! И всичките със супер високо самочувствие. Тези леките момичета вместо да учат, те пафкат тревичката, цигарките, сутрин - кафенцето, вечер - биричката/уискито/водчицата....Хващат си авери" за по 1 седмица, колкото да ги напраскат (през т'ва време 'обичам те')...
    ПС: само исках да си излея възмущението.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    А теб това те вълнува, защото...?

Отдавна съм забелязала, че външния вид всъщност няма много общо със самочувствието. Не знам как, но е така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    А теб това те вълнува, защото...?

Отдавна съм забелязала, че външния вид всъщност няма много общо със самочувствието. Не знам как, но е така.
    Щото са такива Българите,не си гледа в неговата паница а гледа на другия... :X :X :X

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Те си мислят, че са готини. Но реално погледнато са тъпи. Но някак си, колкото повече хора ги чукат, толкова по - красиви се чувстват. Тъпи малки кифли. След време ще съжаляват, ама ще е късно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И какво трябва да направим по въпроса? Да дойдем да ги наплескаме?

Защото съм заобиколена от такива момичета...не е нормално на моите години да ходиш да се е*еш с всеки?!

Цитирай Първоначално написано от youonlyliveonce Виж мнението
    Защото съм заобиколена от такива момичета...не е нормално на моите години да ходиш да се е*еш с всеки?!
    А ти си 100% сигурна какво правят те така ли? И това не са поредните тъпи слухове, които се разпространяват в училище от хора, които си нямат друга работа?!

А по темата, найстина не е нормално, но всеки сам решава как да си живее живота. По - добре не обръщай внимание...

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    на 15 си, кво па толко :/
    на 13 съм ?! написано е още в началото

Град
    София
    Ииии? Ти нали не си така? М? И нали имаш приятели, които не са така? Тогава какво те касае кой как е? Имат си глави на раменете. Всеки си носи сам последствията. Няма ти да правиш аборти вместо тях, че да се вайкаш. Пък и, ако нямаше от време на време по някое такова изключение, нямаше другите да се чувствате специални.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Аз пък се радвам, че не мислиш като тях :Д

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от eminem213 Виж мнението
    Аз пък се радвам, че не мислиш като тях :Д
    +

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Не се занимавай! Просто няма симсъл да се ядосваш, защото някои хора бързат да пораснат и прявят глупости по на 12-13. Просто не бъди такава и това е. Наистина е лошо, но какво можеш да им кажеш ?
    Последно редактирано от scandalousLady : 09-28-2012 на 16:56
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на FuckedUp
    И от къв зор темата е в тоя раздел?

Banned Мега фен
    спрете да гледате как живеят другите.. жалко е.. вместо да си живеете вашия живот вие гледате под микроскоп на другите и се чудите как да ги хванете в крачка и да си изкажете възмущението.. айде спрете вече.. колото глупави са момичетата,които описваш,толкова и ти щом гледаш техния живот и се занимаваш с тях.. спрете бе хора,спрете ! .. гледай себе си - така ще си по щастлива и не толкова възмутена

Мега фен
    Оо такива ,които мрънкат ,за проблеми като този ,но не правят нищо за решението им се наричат чичовци драги ми авторке

Не гледай в паницата на другите. Те са си иззбрали да са такива- ок, за тях си е. Хубавото е, че ти не си такава. Остави ги, изобщо не им се впечатлявай и толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И аз бях възмутена на твойта възраст. Ще ти мине.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Somewhere between Heaven and Hell
    Не че нещо, ама неймът ти е YOLO - ако схващаш кво имам предвид.
    Никой не ме познава толкова добре, че да има правото да ме подценява.

anonymous708973
    Guest
    Това не е изказ на 13-годишно момиче, така че авторката може и да не е от най-реалните.
    И просто от любопитство - тя ли ви се похвали, че са я минали сума момчета и затова се е преместила?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това не е изказ на 13-годишно момиче, така че авторката може и да не е от най-реалните.
    И просто от любопитство - тя ли ви се похвали, че са я минали сума момчета и затова се е преместила?
    да.

Град
    София
    Кой иска да се басираме, че се е преместила, защото мама и тати са казали така, а тея истории ги разправя, защото си мисли, че ще звучи оборотна?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Кой иска да се басираме, че се е преместила, защото мама и тати са казали така, а тея истории ги разправя, защото си мисли, че ще звучи оборотна?
    +
    А и да не е така- това е днешната младеж, ти може да се възмущаваш и да не приемаш това, но така седят нещата.

Мега фен Аватара на Colouring
    И да е така, и да не е така не виждам нещо, което може да се направи. Окей, възмутена си, то си е за възмущение, обаче такива тия дни бол. Щом ти имаш различно мислене - хубаво. Свикни, че все повече ще се учудваш от какви ли не истории, които са неприемливи за твоето мислене, но все още се случват. Всеки има глава на раменете, малко я ползват, но си е техен проблем.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Всеки има свободата да бъде какъвто пожелае. Вече дали ще превърне свободата в свободия е друго.

А на 13 какви очакваш да са? По-различни?
    А ти пък какво се чудиш на останалите, ти нали си държиш краката затворени? Какво те касае сульо и пульо какви ги вършат? Стига да не те завличат и теб - да си чупят главите и толкова.

Не ти е старомодно мисленето. Просто явно си възпитано момиче с морални ценности. И аз не мога да разбера защо тези момичета се имат за нещо уникално, при положение, че светът е свикнал с такива като тях. Вероятно си мислят, че като спят със много момчета/мъже са по-привлекателни, по-харесвани, по-красиви дори. Но единственото, което постигат с такова държание е другите хора да гледат с насмешка над тях. Сега са много оборотни, но ще видиш след години, че никой няма да ги иска, защото са тъпи к*рви и никой не иска да има такова момиче/такава жена за съпруга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си