Имам питане за пиърсинга на езика.
В какво количество вода се разрежда сандрина? Колкото за една глътка ли? (знам, че не се гълта :Д)
А ако се пият сокчета, пак ли трябва да се жабуриш с него?
А какво се прави за по-бързо спадане на езика?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
апфУ
а току що едно момиченце ми каза, че може да се разтвори в малко шишенце Нестий 100 капки и да се допълни с вода?
МожИ ли? :3
Всмис.. така може да се носи готовото шишенце на всякъде, пълничко и да се ползва при необходимост.
мм? :3
4XCOKИ
Жабуркаш се след всяко хранене, пиене на вода, сок, кафе... дори след пушене. Да не говорим пък за целувки, които никак не са препоръчителни с нова дупка по езика.
ъъ чак пък след вода/сок?! След всяко хранене се жабуркам, ама се чудя до кога, вече ми е 6ти ден, езика ми е все още подут (но не както преди де), не ме боли, но ако тръгна да си играя с нея, не мога, т.е. си наболва, ако го правя, или се опитвам да се оближа :3.. а и не мога да се изплезя както трябва ^^.. Ноо от долната страна мисля, че и 'зараства' добре, отгоре също е добре и се чудя до кога да се жабуря с тоя гаден Сандрин.. :3
нИ съм се и целувала, ноо как стои въпроса с оралната любоФ!? хаха Какво НЕ трябва да правя и в какъв период? :о
4XCOKИ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пробиването не ме боля толкова, колкото ми беше гадно от шибания лидокаин. После 3 дена ме боля, на 4тия пробвах да ям, на 5ти вече ядох, сега си ям горе долу пълноценно, но внимателно и сега пред мен стои купа с мляко с ориз и й точа лиги и въпроса ми е: Мога ли да си я изпапкам, защото знам, че не трябвало да се пие/яде мляко, заради бактерията в него...
Ама толкова искм да си я изпапкам.. ; ( После веднага ще се жабуркам със сандрин. ммм?
4XCOKИ
Е, гледаш да е зараснало за оралната любов, а то си зараства напълно от 4 до 6 седмици. Така се води поне, при всеки е индивидуално. Като ти спихне езика, можеш да спреш да жабуркаш ама се въздържай от орална любов поне 2-3 седмици, за да няма после някакви инфекции. Яж ориз. :д Само се нажабуркай после.
е стига бе, какво говориш :3
Какви 2-3 седмици.. :3
Вече ми е 8ми ден и не ме боли нито като ям, нито като говоря, малко е дискомфортно, когато се опитвам да си играя с нея, или да я захапя, но иначе всичко мисля, че е точно и изглежда 'зарастнало'. :3
Още го ползвам сандрина, макар че не виждам смисъл, но за всеки случай..
4XCOKИ