- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- кой ви е любимия спорт
Фитнесът е супер.Вчера направих 2 серии х 10 раменни преси с 25 кг дъмбели и още 2 серии с 21 и 23 килограмовите.
![]()
Художествена гимнастика,смятам го за един невероятно красив спорт,а в същото време изисква и страшно много усилия.Също обичам да гледам/играя волейбол.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Волейбол.
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами фигурно пързаляне и художествена гимнастика
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
тенис на корт, защото си падам по индивидуалните спортове...=)
гребане с лъжица!
а едно време стабилно се цъкаше баскет...
Фигурно пързаляне.Обожавам да карам кънки, мога цял ден това да правя, особено с качествени кънки е нещо уникално <3 Не, че съм близо до фигуристка, но си карам за удоволствие.
Последно редактирано от PullMeCloser : 11-16-2012 на 21:48
Everything changes, but beauty remains ...
Кикбокс. Изисква отдаденост и много усилия, като всеки един спорт, не е лесен, но пък го обожавам. След него се нареждат тенис на корт, баскетбол, тичане за здраве. Обичам да гледам футбол и волейбол. Обичам всякакви видове спорт.![]()
спортна гимнастика, баскетбол и плуване