- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стимуланти за по-добра мозъчна активност
Здравейте всички, преди да започна с моят въпрос към вас искам да кажа 2 думи и за мене. Аз съм на 16 години 10ти клас съм както се подразбира, миналата година завърших учебната година с отличен 5.68 и тук идва едно но - тази година от мен се очакват високи резултати още от началото и се опитвам с всички сили да съм на ниво и ето вече трета седмица съм на дъното. Когато започна да чета независимо по кой предмет прочитам го, а все едно не съм го чел, така е и след 3/4 прочит на една и съща тема! От 2 месеца работя в счетоводната кантора на вуйна ми и се справям блестящо с малки изключения. Счетоводството ми върви както се подразбира миналата година допуснах само една 5ца през учебната година по ОТСО (обща теория на счетоводното отчитане) тя ми беше първа година, през която изучавам счетоводството, но тази година на входното изкарах 4ка, а се готвих повече от 3/4 часа накрая за нищо! Та стига с моите проблеми и така моят въпрос е как да се съсредоточа над уроците това ми се случва за първа година да прочета един урок и да не знам нищо по него. Помогнете каква храна да ям, изобщо какво може да подобри работата на така нареченото сиво вещество.
Благодаря предварително за отговорите и моля без СПАМ, има достатъчно теми за спамене вървете в тях![]()
Всеки съществува, но не всеки живее , всеки обича , но не всеки се влюбва , бсеки пие, но не всеки пирува , всеки лъже , но не всеки е перфектният играч
http://prikachi.com/images.php?images/702/2447702j.jpg