.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: френски

Arrow френски

които знае френски или е учил да пише трудно ми еее моля ви

кое ти е трудно ? и само да кажа,че го уча от 1 година така че може и да не мога да ти помогна много много

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какво по-точно те затруднява?
    Welcome to the Jungle...

mi tva 4e edno se pi6e dr se govori

То това си е особеност на езика. Научи носовките и основните буквосъчетания и няма да ти е толкова трудно. Сложен език е и изисква този, който го учи, да се понапъне.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    То това си е особеност на езика. Научи носовките и основните буквосъчетания и няма да ти е толкова трудно. Сложен език е и изисква този, който го учи, да се понапъне.
    не е толкова сложен... ако знаеш правилата на български добре, с френската граматика ще ти е лесно... там за глаголите си трябва учене + групите,но те са супер лесни.. като ги напишеш 2 пъти и си готов

Като стигнете до Subjonctif и Concordance des temps ще разбереш какво имам предвид.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Като стигнете до Subjonctif и Concordance des temps ще разбереш какво имам предвид.
    може,но пак оставам на мнение че не е кой знае колко труден език... вкъщи имам човек с 3 езика,един от които е френски и ми каза,че е лесен ако в началото тръгнеш както трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си