- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Obichat li Jenite SVIRKI ?
Vupros Kum VSICHKI JENI ?
OBICHATE LI DA PRAVITE SVIRKI ?
I Haresva li vi kato vi se ispraznqt v liceto ili tam na ezika i go glutnete ?
![]()
Да. Да. Не/ в устата не обичам, вкусът не ми харесва/.
ами да![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
аз мн се кефа да правя свирки да гълтам не чак толко , ма понякога се случва![]()
f*ck off!
Ако една жена прави свирко, то най-вероятно й харесват.
В лицето хахаххахаххаххаххахахахха . Тук само олигофрени ли пишат?
обичам да правя свирки. обикновено ми свършва в устата и гълтам, но понякога не гълтам.. зависи от мястото и настроението![]()
Едит
кой от 7мо ? ако има да предадете на цанка ако още е директорка да го ду*аПървоначално написано от Вълка
, маринкова може да помага
![]()
Едит
Не не съм пробвала шото нямам желание... знам че е нещо нормално но просто желание липсва и съм му казала на приятеля ми че свирки няма да правя ако толкова умира за свирки на магистралата има изобилие от такива мацки дето с удоволствие ше му направят, не казвам че момичетата, които правят са такива, просто на мен не ми харесва!!!
abe ti kakva jena si bez da napravish svirka ili da glutnesh sperma?!?Първоначално написано от ;5640113
Ае остави децата на мира беПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
нема кво да се крия - бях от 11Б по едно време, ама после нещо решиха тия кур*и по-горе дето ги споменах барабар с тъпата класна че не съм за тая дупка (7мо у-ще наречено ) и искаха да ме изгонят ама видеха кой е връзкарчеПървоначално написано от Вълка
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Що пък да не се изпразниш върху лицето, възбуждащо е как мига като излетат пилотите![]()
2т. забрана за ползване на профил
1. Чети внимателно.
2. Ахаа, как мига! Я на теб да ти влезе сперма в очите да видиш колко е гадно![]()
кога си свободна идната седмицаПървоначално написано от gabituuu
![]()
Да...определено абсолютно нищо не се е променило...все още мъжете се предлагат, като че ли не са виждали женско.
обичам но зависи къде свършва![]()
![]()
Щом една жена прави свирки, означава, че и харесва. На мен ми харесва, но не гълтам или не ми се изхвърля на лицето.... Ужасно е!
Dosega vsi4ki gadjeta koito sum gi pital im haresva pa za drugite neznam![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
`Death`Whore`,ti kvo ochakvash?evoliuciqta e dulug i slojen proces..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...