- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа ? :Х
Здравейте!
От скоро съм с едно момче.Всичко върви добре.Проблемът е че всеки път когато го целувам той ми пуска език дори и за ''Здрасти'' и ''Чао'' Нямам нищо против да го правим докато сме седнали някъде примерно, но ми се ще и по нежни целувки да има... Как да му го кажа?
Както на нас ни го каза.
Първоначално написано от antifashionshit
Еми да не си бута веднага езика..
хах, бившият ми беше същия. мръщеше се, че съм го целувала с език за чао/здрасти, че съм го целувала пред хора и тн.. пхах.. кажи му кротко и по-мило, че ти се иска да намали темпото в тези случаи. в никакъв случай не се муси и прави физиономии без да обяснваш защо, така ще го отблъснеш от себе си дооста повече, отколкото ти се иска, повярвай ми.![]()
Мирно и кротко и без излишни драми му кажи,че еди-кое си еди-кога си е по-добре да го прави по друг начин...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Точно след целувката му измрънкай "Стига го бута тоя език, бе" с невинна физиономия. Ще схване намека, но няма да му стане гадно.
Оф, и моя често избързва с езика... :д Аз му казвам в прав текст, защото сме от дълго време заедно, но ако с твоя сте от скоро заедно, подходи по-деликатно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
кви сте мрънкала..
Първоначално написано от antifashionshit
Дай го този бивш насам!
И аз изпитвам ужас от целувките пред хора и особено пред много хора. Ако сме на някое непознато място, добре, но иначе умирам! Не ме е срам, не съм от срамежливите, но хич не обичам да ме зяпат. Целувката трябва да е нещо лично, а не обществено достояние. Лично мнение, разбира се.
Отхапи му езика, като толкова го бута, бре мамата му стара...![]()