.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да му кажа ? :Х

Здравейте!

От скоро съм с едно момче.Всичко върви добре.Проблемът е че всеки път когато го целувам той ми пуска език дори и за ''Здрасти'' и ''Чао'' Нямам нищо против да го правим докато сме седнали някъде примерно, но ми се ще и по нежни целувки да има... Как да му го кажа?

Какво разбираш под "по-нежни целувки"?

Супер фен Аватара на djipsito
    Както на нас ни го каза.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Еми да не си бута веднага езика..

Мега фен Аватара на Dagichka
    хах, бившият ми беше същия. мръщеше се, че съм го целувала с език за чао/здрасти, че съм го целувала пред хора и тн.. пхах.. кажи му кротко и по-мило, че ти се иска да намали темпото в тези случаи. в никакъв случай не се муси и прави физиономии без да обяснваш защо, така ще го отблъснеш от себе си дооста повече, отколкото ти се иска, повярвай ми.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мирно и кротко и без излишни драми му кажи,че еди-кое си еди-кога си е по-добре да го прави по друг начин...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Заедно сте си все пак.

anonymous708973
    Guest
    Точно след целувката му измрънкай "Стига го бута тоя език, бе" с невинна физиономия. Ще схване намека, но няма да му стане гадно.

Оф, и моя често избързва с езика... :д Аз му казвам в прав текст, защото сме от дълго време заедно, но ако с твоя сте от скоро заедно, подходи по-деликатно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на djipsito
    кви сте мрънкала..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    хах, бившият ми беше същия. мръщеше се, че съм го целувала с език за чао/здрасти, че съм го целувала пред хора и тн..
    Дай го този бивш насам!
    И аз изпитвам ужас от целувките пред хора и особено пред много хора. Ако сме на някое непознато място, добре, но иначе умирам! Не ме е срам, не съм от срамежливите, но хич не обичам да ме зяпат. Целувката трябва да е нещо лично, а не обществено достояние. Лично мнение, разбира се.

Отхапи му езика, като толкова го бута, бре мамата му стара...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно след целувката му измрънкай "Стига го бута тоя език, бе" с невинна физиономия. Ще схване намека, но няма да му стане гадно.
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си