- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Превръзки или тампони ?
Въпросът ми е насочен главно към момичетата![]()
Какво предпочитате и какви ползвате?
И двете в комбинация в по-силните дни.Но като цяло предпочитам тампоните.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Що ,да не си дистрибутор на тези "консумативи" за жената ?
Тампони предпочитам, но понеже не са особенно полезни, като съм си в къщи, и през ноща карам на превръзки, въпреки, че ми е адски неудобно с тях.
Карам си на превръзки. Тампони само на морето ползвам.
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Тампони, защото са ми много по-удобни.
И темата ти защо е в раздел 'Секс'?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тампони, но понякога и превръзки :/
Тампоните са ми много по-удобни...
''главно към момичетата''![]()
...аз предпочитам превръзки.
Това е все едно да питаш дали искаме или не искаме да ни блъсне кола.
Тези, които са на превръзки, не са опитвали тампони. Не познавам човек... така де, момиче, което да е пробвало с тампон и да се върне към превръзки.
Ами да се запознаем тогава
Тампоните наистина са по-удобни,но за всекидневна употреба не стават.Каквото и да говорят и колкото и да са подобрени,тампоните задържат мръсната кръв във влагалището и могат да причинят инфекция.
А мен при редовна употреба и вече към края на цикъла ме протриват.
Не съм съгласна. Стига да се сменят често няма проблем с тампоните. Все едно пък превръзката седи чиста....това е мит. От край време ползвам тампони и да чукам на дърво досега не съм имала проблеми.
Та в този ред на мисли и аз залагам на тампоните![]()
Значи и аз трябва да се запозная с пантерата ;р
Мен гинеколога ми каза да не прибягвам до тампони, въпреки че да, по-ми е добре с тях, ама нямам против превръзките и ги ползвам по-често. Тампони в много редки случаи. Зависи къде ще ходя или как ще съм облечена. Ако съм с рокля, няма да съм с превръзка, естествено..
Първоначално написано от antifashionshit
Бе както ви казах в една друга тема ,пинко е леко наивен и малко заблуден.Ма ся да не ми се включва за да ми развива теории как да сменя дилъра ми наистина малко да се поопомни и да не вярва в някакви утопии за това как света и хората следват определен шаблон спрямо еталон изготвен от представите на някои друг.Всичко тва не и го казвам с лоши чувства ,щото не е супер злетак като някои хора не само от форума ,но и като от живота като цяло.
Иначе си ми е комфортно и с тампон и с превръзка.
Принципно тампоните са ми много по-удобни,но съм на превръзки,гинеколожката ми каза,че не са полезни и спомагат за развитие на инфекции.
Believe in yourself.
Тампони, тампони, тампони..... слагам и превръзка в по-силните дни... и през нощта и от време на време като съм си вкъщи ползвам превръзки .. Но иначе тампони, изключително удобно е ... Знам, че не са полезни, но гледам да ги сменям възможно най-често, че да не си докарам някоя инфекция .. И все пак.. обичам тампоните ! ;д
хахахахаххаха "обичам тампоните".
Тампоните са вредни поради простата причина ,че тази менструална кръв примесена с парченца от самата стена на матката трябва да излезе ,а тампоните я задържат вътре. Ако случайно забравиш да смениш тампона си примерно 4 часа имаш голям шанс за инфекция на влагалището и матката. Затова по-добре ползвай превръзки![]()
Мен пък ми е супер неудобно с тия тампони. Ако слагам ги слагам към края, а по време на сън -абсурд да сложа.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Превръзки.А ако сложа тампон каква е вероятността да се отворя?
magita, неудобно ти е щото не го слагаш правилно сигурно. По принцип не трябва да го усещаш, нито да те боли като седнеш. А и към края когато течението е слабо и не е толкова навлажен отвора, не те ли боли като го вкарваш/вадиш ?
Rabalka, има тампони за девствени.
Първоначално написано от antifashionshit