.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен
    И каква е гаранцията ,че тия тампони ще и запазят девствеността ,която няма гаранция ,че и още там ципата най-вече ако спортува нещо.За мен отварянето с тампон е мит или градкса легенда и всеки може да го тълкува и интерпритира по свои си начин.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    magita, неудобно ти е щото не го слагаш правилно сигурно. По принцип не трябва да го усещаш, нито да те боли като седнеш. А и към края когато течението е слабо и не е толкова навлажен отвора, не те ли боли като го вкарваш/вадиш ?
    Не е болка за умиране, + т'ва не като в края да има 2 капки просто от супер обилно минава на обилно, но в началото като си го ръгна и понеже ми е супер силно имам чувството, че се издувам и се 1 щях да си го сложа правилно и с 2 леви ръце да бях. Ако искаш ела и ме научи на живо така, щото много давате акъл ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от vikitoriaj88 Виж мнението
    хахахахаххаха "обичам тампоните".
    Тампоните са вредни поради простата причина ,че тази менструална кръв примесена с парченца от самата стена на матката трябва да излезе ,а тампоните я задържат вътре. Ако случайно забравиш да смениш тампона си примерно 4 часа имаш голям шанс за инфекция на влагалището и матката. Затова по-добре ползвай превръзки
    Мда това го знам.. за това казах, че си ги сменям честичко...
    А от превръзки пък съм получавала нещо като обрив... от самия материал на превръзката адски дразнещ ми е .. някой път чак ме боли... а да не говорим през лятото как се спарва и какъв ужас е

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Рабалка избирай си само мини размер, те са подходящи за девствени момичета.
    Бе честно казано... ползвах си нормални още когато си бях девствена и не си загубих девствеността с тампон За мен това са глупости .. Ципата не се намира на такова малко разстояние от отвора... Най-много да са по-практични минитата за девствени, защото са по-малки и не ти причиняват някакво неудобство или може би болка при слагане и махане, защото все още си тясна отдолу... Иначе да се "отвориш" с тампон.. не мисля

Супер фен Аватара на djipsito
    бих дошла да те науча на живо, ама знам, че ще спариш...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мда това го знам.. за това казах, че си ги сменям честичко...
    А от превръзки пък съм получавала нещо като обрив... от самия материал на превръзката адски дразнещ ми е .. някой път чак ме боли... а да не говорим през лятото как се спарва и какъв ужас е
    Да и аз съм получавала обрив ,но сега ползвам едни с "копринено покритие" ,чиито материал е адски нежен спрямо кожата и нямам никакви проблеми.

Мега фен Аватара на machoka
    тая тема съжалих, че я отворих. НИКОГА ПОВЕЧЕ ЖЕНСКИ ТЕМИ

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз предпочитам тампоните, много по-удобни са. Превръзки-само вечер.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

Се научиш по трудният начин

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    бих дошла да те науча на живо, ама знам, че ще спариш...
    ела ама ако може и да ми го сложиш и след 2 часа да ми го махнеш.. е така ;]
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Рабалка избирай си само мини размер, те са подходящи за девствени момичета.
    Ще пробвам следващия път

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Ами да се запознаем тогава
    Тампоните наистина са по-удобни,но за всекидневна употреба не стават.Каквото и да говорят и колкото и да са подобрени,тампоните задържат мръсната кръв във влагалището и могат да причинят инфекция.

А мен при редовна употреба и вече към края на цикъла ме протриват.
    подкрепям !!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

+1 Аз от любопитство е отворих ама аз също съжелявам.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Ако искаш ела и ме научи на живо така, щото много давате акъл ;]
    Не стига, че не знаеш, ами и се отваряш. Джипсито просто се опитваше да ти обясни защо ти е неудобно. Присъединявам се към нея - ако си го сложила като хората, няма да го усещаш. На мен ми се е случвало да забравя, че съм с тампон и да трябва да проверя, за да се уверя, че е там.

Джипси, аз последните два дни слагам само ежедневна превръзка. Прекалено е малко количеството за тампон, а превръзка през деня не слагам, ужасно е.

Последните дни и аз съм с ежедневни, иначе си ползвам нормалните. Наистина много рядко слагам тампон, не защото не ми харесва, много по-удобно е, ама не ми го препоръчват.. А аз лесно се филмирам по тая тема.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Превръзки.А ако сложа тампон каква е вероятността да се отворя?
    ахаха Ти нали си отворена бе ??

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не стига, че не знаеш, ами и се отваряш. Джипсито просто се опитваше да ти обясни защо ти е неудобно. Присъединявам се към нея - ако си го сложила като хората, няма да го усещаш. На мен ми се е случвало да забравя, че съм с тампон и да трябва да проверя, за да се уверя, че е там.

Джипси, аз последните два дни слагам само ежедневна превръзка. Прекалено е малко количеството за тампон, а превръзка през деня не слагам, ужасно е.

Не стига, че не знаете защо ми е неудобно, дали ме ръчка или не, ами и ми давате акъл ;] Като застанеш на мойто място тогава ми говори дали знам или не.. нали ;]
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това е все едно да питаш дали искаме или не искаме да ни блъсне кола.
    Тези, които са на превръзки, не са опитвали тампони. Не познавам човек... така де, момиче, което да е пробвало с тампон и да се върне към превръзки.
    Аз!
    Тампони съм ползвала, но вече не, или поне изключително рядко. Да, удобни са, но не мога да кажа, че са по-удобни от превръзките, защото на мен превръзките също са ми удобни.

Тампони не нося поради причината, че са доста вредни. Най-добрият гинеколог във Варна (Корновски) ми го потвърди това.
    А и не ми се дават пари за тампони, като ще ги ползвам само един ден. При мен само един ден тече много силно, но мога да си го изкарам с превръзки и хич не са ми неудобни. Ако има значение какви ползвам - Always.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Значи ще ме прощавате , ама тва не е тема подходяща за раздел "Секс"

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Значи ще ме прощавате , ама тва не е тема подходяща за раздел "Секс"
    Значи като нямаш какво да кажеш по темата, не пиши. Мачока мина от тук и щом е преценил, че не трябва да мести темата, значи и за този раздел е подходяща.

magita, държиш се инфантилно. Като не искаш да ти даваме акъл, обясни къв ти е филма. Няма нужда да оборотничиш. Ние не сме виновни, че си решила, че тампона се слага колкото да запуши дупката, а кончето служи да ти гъделичка баджака..

Еми всъщност инфантилните сте вие. Нямам проблем с тва, че не са ми удобни тампоните, просто го спонах като Не изясних причините и вие веднага се фанахте за т'ва без да знаете проблема ;]

Както вече казах за 5 години е ще съм си сложила веднъж правилно, че да ми е добре, но не е въпроса, че не си го слагам както трябва. Първите 3-4 дена ми е адски силно и корема и кръста ме болят супер много. Като го сложа тоя тампон, трябва да слагам и превръзка, 'щото и пропуска доволно. И не виждам смисъл да го нося след като трябва да ходя и без тва често та да си го сменям и не ми се вкарват и изкарват некви неща през 1 час. Като си го сложа се чувствам супер подута (може и вие дето си слагате превръзки да се чувствате така), но без тоя тампон ми е поне лекичко. Пък и съм получавала лека инфекция от т'ва чудо ;] happy??

Т'ва ми е филма, ако желаеш може да го заснемеш ;] И не знам как се прайш на оборотен в тема за тампони и превръзки
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Е, тампонът не е болкоуспокояващо.
    Да получиш инфекция е напълно възможно и никой не спори с това. Както и с честата му смяна - през два часа - когато течението е силно. Чак през един.. не знам, малко не ми се вярва, но все пак не съм в твоето тяло. Аз имам много, много силен 2ри ден и все пак не сменям тампона през един час. 0.0

За пропускането не знам какво да кажа, но за това да се чувстваш подута и да ти е тежко ... от поставянето ще да е. При правилно поставен тампон не чувстваш, че имаш изобщо нещо вътре в тялото. Дори можеш да спиш спокойно с тампон. Правила съм го. Единственият некомфорт, който съм имала, беше психическият. Че се филмирах дали мога да подремна с него и да се събудя интоксицирана и тем подобни.

Може би тонът, с който ти говориха, не ти хареса и това е разбираемо, обаче замисли се - наистина няма как при правилно поставяне на тампон да чувстваш каквото и да е. Сми', ти не го чувстваш, че е в теб. Болката в корема, кръста, гърдите и тем подобни - те вече не се решават от тампона все пак.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Като си сложа тампона неправилно, го чувствам вътре как нещо ме ръчка и убива, а подуването може и да е на пеихическа основа не знам. Въпроса е там, че не на всички им е по комфортно с тампон
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И двете.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    ахаха Ти нали си отворена бе ??
    Не съм.Правила съм само свирки