- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Превръзки или тампони ?
И каква е гаранцията ,че тия тампони ще и запазят девствеността ,която няма гаранция ,че и още там ципата най-вече ако спортува нещо.За мен отварянето с тампон е мит или градкса легенда и всеки може да го тълкува и интерпритира по свои си начин.
Не е болка за умиране, + т'ва не като в края да има 2 капки просто от супер обилно минава на обилно, но в началото като си го ръгна и понеже ми е супер силно имам чувството, че се издувам и се 1 щях да си го сложа правилно и с 2 леви ръце да бях. Ако искаш ела и ме научи на живо така, щото много давате акъл ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Мда това го знам.. за това казах, че си ги сменям честичко...
А от превръзки пък съм получавала нещо като обрив... от самия материал на превръзката адски дразнещ ми е .. някой път чак ме боли... а да не говорим през лятото как се спарва и какъв ужас е
Бе честно казано... ползвах си нормални още когато си бях девствена и не си загубих девствеността с тампонЗа мен това са глупости .. Ципата не се намира на такова малко разстояние от отвора... Най-много да са по-практични минитата за девствени, защото са по-малки и не ти причиняват някакво неудобство или може би болка при слагане и махане, защото все още си тясна отдолу... Иначе да се "отвориш" с тампон.. не мисля
бих дошла да те науча на живо, ама знам, че ще спариш...
Първоначално написано от antifashionshit
тая тема съжалих, че я отворих. НИКОГА ПОВЕЧЕ ЖЕНСКИ ТЕМИ
![]()
И аз предпочитам тампоните, много по-удобни са. Превръзки-само вечер.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Не стига, че не знаеш, ами и се отваряш. Джипсито просто се опитваше да ти обясни защо ти е неудобно. Присъединявам се към нея - ако си го сложила като хората, няма да го усещаш. На мен ми се е случвало да забравя, че съм с тампон и да трябва да проверя, за да се уверя, че е там.
Джипси, аз последните два дни слагам само ежедневна превръзка. Прекалено е малко количеството за тампон, а превръзка през деня не слагам, ужасно е.
Последните дни и аз съм с ежедневни, иначе си ползвам нормалните. Наистина много рядко слагам тампон, не защото не ми харесва, много по-удобно е, ама не ми го препоръчват.. А аз лесно се филмирам по тая тема.
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Аз!
Тампони съм ползвала, но вече не, или поне изключително рядко. Да, удобни са, но не мога да кажа, че са по-удобни от превръзките, защото на мен превръзките също са ми удобни.
Тампони не нося поради причината, че са доста вредни. Най-добрият гинеколог във Варна (Корновски) ми го потвърди това.
А и не ми се дават пари за тампони, като ще ги ползвам само един ден. При мен само един ден тече много силно, но мога да си го изкарам с превръзки и хич не са ми неудобни. Ако има значение какви ползвам - Always.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Значи ще ме прощавате , ама тва не е тема подходяща за раздел "Секс"
Значи като нямаш какво да кажеш по темата, не пиши. Мачока мина от тук и щом е преценил, че не трябва да мести темата, значи и за този раздел е подходяща.
magita, държиш се инфантилно. Като не искаш да ти даваме акъл, обясни къв ти е филма. Няма нужда да оборотничиш. Ние не сме виновни, че си решила, че тампона се слага колкото да запуши дупката, а кончето служи да ти гъделичка баджака..
Еми всъщност инфантилните сте вие. Нямам проблем с тва, че не са ми удобни тампоните, просто го спонах като Не изясних причините и вие веднага се фанахте за т'ва без да знаете проблема ;]
Както вече казах за 5 години е ще съм си сложила веднъж правилно, че да ми е добре, но не е въпроса, че не си го слагам както трябва. Първите 3-4 дена ми е адски силно и корема и кръста ме болят супер много. Като го сложа тоя тампон, трябва да слагам и превръзка, 'щото и пропуска доволно. И не виждам смисъл да го нося след като трябва да ходя и без тва често та да си го сменям и не ми се вкарват и изкарват некви неща през 1 час. Като си го сложа се чувствам супер подута (може и вие дето си слагате превръзки да се чувствате така), но без тоя тампон ми е поне лекичко. Пък и съм получавала лека инфекция от т'ва чудо ;] happy??
Т'ва ми е филма, ако желаеш може да го заснемеш ;] И не знам как се прайш на оборотен в тема за тампони и превръзки
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
Е, тампонът не е болкоуспокояващо.
Да получиш инфекция е напълно възможно и никой не спори с това. Както и с честата му смяна - през два часа - когато течението е силно. Чак през един.. не знам, малко не ми се вярва, но все пак не съм в твоето тяло. Аз имам много, много силен 2ри ден и все пак не сменям тампона през един час. 0.0
За пропускането не знам какво да кажа, но за това да се чувстваш подута и да ти е тежко ... от поставянето ще да е. При правилно поставен тампон не чувстваш, че имаш изобщо нещо вътре в тялото. Дори можеш да спиш спокойно с тампон. Правила съм го. Единственият некомфорт, който съм имала, беше психическият. Че се филмирах дали мога да подремна с него и да се събудя интоксицирана и тем подобни.
Може би тонът, с който ти говориха, не ти хареса и това е разбираемо, обаче замисли се - наистина няма как при правилно поставяне на тампон да чувстваш каквото и да е. Сми', ти не го чувстваш, че е в теб. Болката в корема, кръста, гърдите и тем подобни - те вече не се решават от тампона все пак.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като си сложа тампона неправилно, го чувствам вътре как нещо ме ръчка и убива, а подуването може и да е на пеихическа основа не знам. Въпроса е там, че не на всички им е по комфортно с тампон![]()
No driving, no sleeping
Say you wanna party
Let's party alright
И двете.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: