Здравейте,в тази тема искам да изкажа своето мнение за малолетните ку*ви. Да си изгубиш девствеността на 12-13 НЕ Е НОРМАЛНО! Извинете,ама в първи клас започваш да слушаш чалга, 3 клас се гримираш,4 клас вече започват да ти растат цици и почваш с големите деколтета, 5-ти почваш да ходиш на дискотеки,да пушиш,да пиеш,като задължително пушенето е започнало най-рано в 4-ти клас и ХОП почваш да се заглеждаш по батковци и..... и на 12 вече девствеността ти я няма.Моля 12-13-14 годишната аудитория на форума преди да пише тема "Не знам дали съм готова" или "Бременна ли съм" да мислят,и да осъзнаят,че не са на 17. Хората ви наричат ку*ви и с право ,няма значение,че сте спали само с един,което ме съмнява,вие сте твърде малки,аз също съм на 14 и много се радвам и съм горда от факта че съм девствена. Да ок,съгласна съм,че много мъже, по-скоро момчета ви предлагат секс,да обаче трябва да се научите да казвате НЕ.И аз съм имала предложение и то не е еднократно,но знам как да отказвам. И моля момичетата,които не са девствени от 12-13 годишни да обяснят къде им е бил мозъка,ценностите.Да знам хормоните бушуват,интернет,телевизия залива от информация за секс.И после като ви питат -Девствена ли си ? Ти отговаряш :мии да,като се замисляш много сериозно или "Това не е твоя работа" и разбираш,че е срамно на 13 да те питат и ти да отговориш не....ми да си мислила преди да си правиш "сефтето" извинявай много! Та това беше моето изказване относно моите връстнички и по-малки от мен.Не знам кой ще ме подкрепя ,не знам кой ще ме упреква но така стоят нещата и това ИСТИНАТА! Благодаря за вниманието