- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моето мнение!
Facepalm style.. Осъзнайте се малко, никой не ви чуваааа.. Дали 12-13-14 годишните със сефте биха стояли по форумите и биха се образовали по някакъв начин и да четат кое е за тяхно добро, а не биха си начесвали крастите ? От тая тема до никъде няма да се стигне, само ще си натровите малко нервите, ще получите главоболие и никва файда накрая. Не бъдете недоволни, това не е вашия живот и не сте имали шанса да се намесите в това, което правят другите, че да ги съдите![]()
Браво на авторката за мнението и поведението. Не знам защо така я нападате и как така не ви пука, че и я заляхте с помия, защото на нея и пукало. Евала, трябва да има повече хора като нея, а не всички да се е..т по на 12. Ясно е, че на никой не му пука за нищо то се вижда и от състоянието на страната и от състоянието на младежта- к...и и наркоманчета на всяка крачка, никакви ценности, никаква култура, никакви интереси. Деградация му е майката и всичко ще е ок. После ние ще си живеем в тая държава и ще се вайкаме, и ще си търсим кой да ни е виновен за тежкото положение. Е ние сме си виновни, че толерираме всичко това, че сме забравили що е то морал, що е приятелство, що е ценностна система.
Браво на авторката, дай боже повече хора като нея!
Няма такова нещо като възраст,на която е "нормално" да правиш секс.Не е казано,че трябва да чакаш до 17 и т.н.,според мен е важно да имаш поне елементарна сексуална култура.Жалко е,когато чуеш как някое 14 годишно момиче вече е правило аборт.Не разбирам само защо намеси телевизията и интернета и какво точно имаш предвид под "информация за секс".Както казах,хубаво е човек да има някаква сексуална култура,а дали ще я получи от телевизията,интернет или училище,е без значение.Мисля,че адски много преувеличаваш и истината,за която говориш в по-голямата си част е една твоя заблуда.Намеси гримовете,чалгата,цигарите и какво ли още не.Това,че ти си избрала "праведен" живот за себе си,не значи,че имаш право да съдиш другите.
Това с въпроса " -Девствена ли си ?" е адски тъпо,откъде накъде някой има право да ме пита нещо подобно.Разбира се,че ще отговоря "Това не е твоя работа" ,по твоята логика вече съм курва.
Изказването ти е много повърхностно и плоско,наистина не разбирам какво те бърка всичко това.По-добре ли ти става като кажеш на някое момиче,че е курва.Аз поне не се притеснявам да напиша цялата дума,защото това е най-голямата простотия,откъде накъде знаеш с колко момчета са спали въпросните момичета и защо.И как реши,че са такива,някой ти каза или сама стигна до това заключение.Утре и ти ще кажеш "не" на някое момче и ще плъзне слух,че си "лека".Това значи ли,че е истина?!
Не знам за какво мнение говориш,при положение,че всичко,което си написала е чуто от някъде или някого.А последният коментар направо е убиец,да вземем да ги линчуваме въпросните момичета,поради липса на морал.С право една от потребителките каза,че не харесва недоволните хора.Като не ви харесва нещо,променете го,не се жалвайте по форумите,изказвайки "мнение".Радвам се,че малко хора мислят по този начин,иначе след няколко години по-добре ще е да се преместя в Афганистан.
Последно редактирано от Kaena Smith : 10-05-2012 на 08:34
Там ще бъдеш разстреляна за този коментар.
Е чак пък разстреляна... Но горещо й препоръчвам, ако реши да се мести да се инсталира в района пущун. Казват че там на мъж който не бие жена си му викат евнух. Mucho gusto!
А авторката е твърде малка за да е запозната с теорията че хората отричат греховете които
1. са им омръзнали
2. нямат смелост да извършат.
Та гроздето е кисело.
Не е задължително. Все пак е вероятно.
Знаете, че авторката е права за някои неща. Аргументът за своята и чуждата паничка е лицемерен. Защото всеки рано или късно гледа в чуждата паничка. И това е нормално, защото не сме сами. Живеем в общество. Зависим от него и то зависи от нас. Трябва да бъдем информирани за случващото се. Повечето от вас ви дразни, че в даден момент и вие сте се мислили за по-различни и по-специални от останалите. И сега искате да свалите авторката на земята.
+1
Не ти е работа да казваш на хората как да си живеят живота,нито да ги обиждаш.Това,че за теб нещо е правилно и трябва да е така,не означава,че за всички по света нещата са по същия начин.Мнението ти си е правилно за теб,за някои другище е пълна глупост.А за мен-мен ме дразни фактът,че хората упорито отказват да си набият в главите,че не са никакви и нямат право да казват на никого как да си живее живота.Който когато иска каквото иска да прави,това си е тяхна работа,не моя.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
По-скоро ме дразни че издава такива генерални заключения, качила се е на своята висока кула и от там издава наредби.
Девствена си, горда си - ми ок, много хубаво. Кое ти дава право да заставаш над другите? Не съди за да не те съдят, ей такива елементарни глупости.
А че днешната младеж е сбъркана - ми сбъркана е. Като всяка друга малдеж.
"Колкото до момичетата – те са нахални, безсрамни, без никаква женственост в поведението си или в начина си на обличане" (Аристотел или Платон, още спорят кой точно) ей тва е изтърсено преди 2300-2400 години.
А вашите пра-баби, защо според вас са ги женели на по 13-14-15 години? Така че не е вината в телевизията или интернета.(макар да имам едно старо подозрение че чалгата има някакъв пръст в тази работа)
А да ти споделя ли аз моето мнение за мозъчната ти активност?
"Хората ви наричат ку*ви и с право ,няма значение,че сте спали само с един,което ме съмнява,вие сте твърде малки"
Преди да използваш дадена дума, поне знай какво значи.
Защо слагаш(те) всички под общ знаменател много ми е интересно.....дай ми една логична причина защо един човек на да кажем 12 не може да бъде достатъчно сексуално образован и не може да взима самостоятелни решения, това че повечето не могат, не значи че трябва да съдиш всички, че дори и тези които не могат. А сега ми обясни какво му е лошото на секса? Да, съгласен съм, че голяма част (НЕЗАВИСИМО ОТ ВЪЗРАСТТА) постъпват глупаво и рисковано, но НИЩО не пречи едно 12 годишно момиче да взима по-рационални решения и да бъде по-готова от едно 18 годишно момиче. Лично познавам индивиди и от 2-та типа. Целта на темата ти е главно да привлечеш внимание, което също е глупаво и по твоите собствени критерии недорасло. Да, не е приятно да гледаш деца 4 клас да пушат, но това е света в който живеем и почти навсякъде е така. Какво трябва да се направи не съм съвсем сигурен, но като за начало определено трябва според мен от малки децата да са напълно запознати с всички рискове както на цигарите например, така и на секса! Няма как естествено да им се забрани да правят нещо, защото както казах би било глупаво спрямо тези които спокойно могат да взимат рационални решения. Не разбирам защо трябва да се хвалиш с това, че си девствена на 14, както и не разбирам това някои други да се хвалят, че не са. Това е просто секс мамкаму, всеки е и трябва да бъде свободен да прави каквото си поиска с живота си и да си понесе съответните последствия и да ти кажа честно предпочитам да виждам момиче на 12, спало с 10 човека пред момиче на 12, което е наркозависимо! А това което би ми харесало да видя е човек на 12, което знае какво прави и има ли смисъл да го прави. Колкото до чалгата....ако трябва да съм честен не знам до колко точно има значение, смятам че всичко е до човек. Естествено, че по-младите поколения изглеждат по-разкрепостени в очите на по-старите, защото са точно такива, в което аз не виждам нищо лошо, най-малкото ТРЯБВА да може открито да се говори за секс независмо дали м/у дете-дете, родител-дете или институция-дете, което все още не е факт.
П.С Предварително се извинявам за всякакви грешки в стената от текст, но ме боли главата и ми се спи.
П.С2
Не съм съгласен само с "Това с въпроса " -Девствена ли си ?" е адски тъпо,откъде накъде някой има право да ме пита нещо подобно.Разбира се,че ще отговоря "Това не е твоя работа"". Защо да не ти зададат такъв въпрос? Какъв е проблема, отговори ако искаш, имам правото да те питам каквото поискам, и ти имаш правото да не ми отговориш, но не виждам защо да не ми отговориш в случая, какво като знам дали си девствена ще падне света ли?
Последно редактирано от chushkopek : 10-05-2012 на 20:05
Авторката откри топлата вода просто...типично за 14-годишна...
Много се преувеличава с това кой какво прави на 12-13 години. Има такива случаи, но това поведение далеч не е толкова масово, колкото се пищи по форумите. А това, че си горда, че си девствена на 14- ами супер, ама по-добре си намери по-основателна причина за гордост...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Това беше глупаво изказване от моя страна.
Разбира се,всеки има правото да ми зададе този въпрос,както и аз или когото и да,да не отговори.Но дори да отговоря "Това не е твоя работа",това не означава нищо.Както и нищо няма да стане,ако отговоря с "да" или "не".Не се изразих правилно,опитвах се да кажа,че не можеш да съдиш само по отговора(или липсата му) на даден човек и то,когато някои хора намират въпроса за твърде личен,а на други им е омръзнал.
Аз лично не познавам такива момичета,които биха казали,че са девствени(при положение,че не са),а след по-малко от минута,биха се засрамили или въпросът би им станал неудобен.
Въпреки,че и аз се изразих малко остро,донякъде разбирам авторката.На тази възраст много неща и се струват дразнещи,набиват и се в очите и е склонна да им придава някаква особено голяма важност.Но след по-малко от година,всичките тези предразсъдъци ще са изчезнали(или поне се надявам),ще стане по-толерантна и ще гледа на нещата от друг ъгъл.Особено,ако сега си направи труда да прочете коментарите и да се замисли над чуждото мнение.
Ти личен живот нямаш ли? Какво ни занимаваш с глупостите си? От кво и било омръзнало и от кво не ? Защо ли ми се струва че завиждаш на повечето понеже грабват мъжкото внимание а ти си тази която им пази чантите докато се натискат зад даскало..
поредното объркано хлапе
Авторката ще остави предразсъдъците като почне да прави секс, само с четене на коментари по форумите няма да стане![]()
Първоначално написано от antifashionshit
тая па
глей ся, проебах се на 13
и нито съм, нито ще ставам курва?
и продължавай да гледаш
слушам чалга, но тва е само музика,
не начин на живот.
деколтета рядко нося.
не се напивам.
наркотик да не видя.
нито съм проста, нито забременяла, нито скъсана от секс
още нещо?
деба моралистите деба![]()
Пример си за темата и то блестящ,псуване,правила секс на 13,наркотици може да не употребяваш,деколтета да не носиш,слушаш чалга и то сигурно най-новите хитове на Азис например,ти си точно това за което говори авторката с малки разлики в характеристиките,които тя е дала за момичета като.Много ясно ,че няма да кажеш,че си курва,никой не може да го каже за себе се.Псувай си ме колкото искаш не ме интересува.![]()
П.С Колкото до авторката тя е напълно в права и е в правото си да пише тук за момичетата на нашата възраст,аз също съм почти на 15.Аз познавам момиче което се е*е по поляни а е с една година по малка и то авторката и напълно й вярвам защото знам че е способна това.И тя не единствената разбира се. бях прочела по-нагоре,че тя гледа от нейната кула и съди другите,ми те са си за съдене. Да няма възраст за правене на секс примерно в 10 клас е нормално да си направиш сефтето ПРИМЕРНО,обаче не е нормално възрастта да е 13-12. Чалгата според мен има доста голяма вина за мисленето на подрастващите, и тези които сега са 14-15 и дори на тези които сега са на 8-9,защото чувам деца 2-3 клас надули най-мазната чалга с цитирам "Искам с теб да бъде много тайно,да свършиш в мен уж случайно" НЕЕЕЕЕ ЧАЛГАТА НЯМА ВЛИЯНИЕ,ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.И тея деца също ще го правят доста рано,но не само чалгата е виновна,те чуват по-големите от тях за какво,говорят,каква музика слушат и подражават.
На никого не завиждам,ако исках да се натискам зад даскало и да правя секс до сега да го бях правилa,толкова ли е трудно да разберете,че аз искам да го направя когато имам сериозна връзка,а не щото просто ей така ми се прави секс. Аз пък познавам момиче което прави секс с "момчето на живота си" обаче след 1 седмица се разделиха защото тя не искаше да му пусне 2ри път. Аз имам мое мнение вие ,които ме оплювате имате ваше,аз просто изказвам моето вие вашето. И на истина как да не ме интересува, като развратното поведение е навсякъде около мен и аз виждам всичко това с очите си, как когато едно момиче почва да си хваща батковци с които да се е*е и става все по- надута и по -надута,и това ме дразни супер много. И пак казвам никаква завист не изпитвам![]()
Последно редактирано от slunchoy : 10-09-2012 на 17:15