[QUOTE=BloodyMeri;10437205]От съдържанието на темата стигнах до извода,че авторката не е успяла да предаде тази тежест на темата ,която е искала ,използвайки повторения и гръмки думи и именно затова си спечели неприязаността на няколкото останали верни на вече оределия от към потребители форум.Поставяне на теза после антитеза или поне опит какато виждам е накарало самата нея да изпадне в объркване като постепенно е намалила и увеличла възрастта си..Предполагам,че има намесени мотиви от религи и патриархат,което е довела до леки умствени недосмислици на авторката,което е видно от несигурността и леката доловима злоба с която пише ,защшото е вероятно тя да не е сполучила с "отварача" като е била на 12 или е сполучила и търси душевен мир,но пък ако не е сполучила никога няма да разбере какво е да те отворят на 12 и сега да е яд.За протокола дефлорирана съм от 14 годишна - направиха ми full defloration[/
Колкото и да ти е трудно да повярваш не съм имала проблеми с "отварачи" по простата причина,че не съм стигала до там да имам проблеми с такива хора НЕ и точка.Не знам от къде и от кой мой израз или изречение се е породила в главата ти мисълта , че патриахат и религия са повлияли върху умственото ми развитие,за твоя информация съм православна християнка и съм отгледана в едно нормално семейство,и съм възпитана по най-нормален начин.Да и аз правя глупости и то не малко,но не съм правила нищо от мен споменатите неща които правят моите връстници