Първоначално написано от
IseeDEADbodies
Колко си оригинална само с тази тема, просто не е истина. К'во целиш само не мога да разбера, нито тъпите путчици ще спрат да се шибат на по 12 13 14 15, нито изпъкваш като голямата моралистка. Напълно безсмислена тема. А и на теб какво ти пречи, че някоя си там на 12 се е проебала ? Нейна слива, ще пъха каквото и когато иска там. Нейни крака, ще ги отваря когато и за когото поиска. Нейна глава, да си я троши както намира за добре. Живота също си е нейния, да прави с него к'вото иска. На теб какво ти бърка по дупките ?
П.С. - Смешни са изказвания от такъв тип. Не ме разбирай погрешно, и аз съм против това дете на 14 години да прави секс, но всички да се правим на големи моралисти и да приказваме колко "лошо", и прочие, е това... ПОЛЗА НЯМА ! А отстрани просто изглежда смешно. Всеки си има глава на раменете, за да преценя кое е "правилно" и кое "не е". В крайна сметка, никога гледната точка не е само една. Пак казвам - не защитавам тези които се чукат на 12/13/14/15, просто не съм никой, че и да ги съдя. Все ми е едно, ако трябва да съм честен.