.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Дренаж

Дренаж

Здравейте...
    Март месец си счупих крака и ходих да ме оперират... Няма да изпадам в подробности, но след като излязох от упойка забелязах, че имам дренаж излизащ от крака. Утре ще ходя да ме оперират пак, за да ми махнат телчетата от крака и искам да ви питам дали според вас ще ми слагат дренаж отново ? Това вадене на тази тръбичка беше най - болезненото и гадно нещо в живота ми и не изгарям от желание да го усетя отново... Вие как мислите по въпроса

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Sp0t Виж мнението
    Здравейте...
    Март месец си счупих крака и ходих да ме оперират... Няма да изпадам в подробности, но след като излязох от упойка забелязах, че имам дренаж излизащ от крака. Утре ще ходя да ме оперират пак, за да ми махнат телчетата от крака и искам да ви питам дали според вас ще ми слагат дренаж отново ? Това вадене на тази тръбичка беше най - болезненото и гадно нещо в живота ми и не изгарям от желание да го усетя отново... Вие как мислите по въпроса
    ако се наложи преценява се на място
    но не мисля че ще се наложи вече мястото би трябвало да е зарастнало и да не секретира
    но без да се види раната не може да се каже в хирургията това се прави на място

аз лично не съм слагал дренаж при втората операция
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Все още не сме дипломирани доктори. За съжаление да отидеш в болница не е като да идеш в сладкарница.

Стискам ти палци да мине всичко .Недей да мислиш за каквото и да било .Човек с волята си може да се излекува , може и да се разболее.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си