.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Съветът ми за данък обществено мнение остава.За останалото се съгласявам с ДъБелийвър.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Напълно сте прави. Аз съм никой. Нямам никакво право да управлявам живота и.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    По-скоро се замисли ТЯ за какъв приятел те има, щом дори не ти е споделила. И замисли се, заслужава ли си да се трогваш като цяло ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не се прави на недоразбран и саркастичен.В конкретната ситуация наистина си никой.Ти си и приятел,и щом тя съжалява за нещо,можеш да я покдрепиш,обаче няма абсолютно никаква нужда да ти се извинява,а ти нямаш каквото и да било право да и се сърдиш и да и държиш сметка,че е спала с някакъв рандъм.
    Дотук с извинението.А сега продължаваме:Разбирам ти терзанията.Кофти ти е,че не си бил до нея във въпросния момент и не си я подкрепил/предпазил от такова решение.Сега обаче погледни нещата от друга гледна точка.Тя не е помолила за помощ.Нямало е как да знаеш.И за това също не можеш да си обиден-колкото и да си и скъп,щом тя се срамува от приятелите от обкръжението си,с които е всекидневно,а с някои вероятно и от детските си години-надявам се,не се заблуждаваш,че си и единствен и най-добър приятел на света-защо да очаква нещо различно от някой,когото реално дори не е виждала?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на someonerandom
    Двоен пост
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Добре, признах ви, че всичко, което казахте, е вярно. Какво още искате?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и? Да не си Господ?

Никак не е трябвало да реагира. Тя не е длъжна да споделя всичко с теб, нито пък е длъжна да пояски "прошка" от теб. Нищо не трябва да правиш. Да я успокоиш, може би, че стореното-сторено, няма връщане назад. Да и кажеш, че всичко е наред, но че не е трябвало да го прави. Да и дадеш съвет за в бъдеще да не повтаря тази грешка.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и? Да не си Господ?

Никак не е трябвало да реагира. Тя не е длъжна да споделя всичко с теб, нито пък е длъжна да пояски "прошка" от теб. Нищо не трябва да правиш. Да я успокоиш, може би, че стореното-сторено, няма връщане назад. Да и кажеш, че всичко е наред, но че не е трябвало да го прави. Да и дадеш съвет за в бъдеще да не повтаря тази грешка.
    Абе вие тъпи ли сте или какво? Казах ви, че наистина е така, че наистина нямам право да я обвинявам, да я съдя, да и прощавам. Толкова ли не можете да го разберете?

Град
    София, България
    А, аз съм тъпа тогава. Да не би аз да съм идиотът, който бил обиден и изисквал прошка? 'Що не я накара да ти цунка крачката?

Да ти си тъпата! Защото ви казвам "сгреших"! Сгреших да се сърдя, сгреших да изискам прошка! Колко пъти трябва да го повторя, за да млъкнете най-сетне!

Град
    София, България
    На колко години си? Не виждаш ли, че продължаваш да се излагаш?

Нищо чудно, че момичето не е споделило с теб.

Мислиш ли, че ми пука дали се излагам? Тук всичко е различно. Тук си правя, каквото поискам.

Град
    София, България
    Страхотно отношение.
    Продължавай, до никъде няма да стигнеш.

Сбогом идиоти!

Мега фен
    DisappointedDreamer, що се занимаваш?
    Човека се самообвинява, следователно никой няма право да го съди.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прекалено се издигаш в небесата.
    Дори, уж да ти е споделяла неща, които на друг не е споделила - не означава нещо. Тя сама решава кое да ти каже и кое не. Как да реагираш? Никак. Искала го е - направила го е. И явно не е пораснала достатъчно, щом подтикната от слухове постъпва така. Но си е неин проблема.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Филмираш се прекалено..някакво момиче, което не си целувал, прегръщал или дори виждал, мамка му, не е длъжна да ти дава обяснения с кого спи. Точка.

Супер фен Аватара на djipsito
    големи сте папагали...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ти може да си и приятел да ти споделя всичко , може да си господ , но тя е на 18 не на 10 не можеш да и казваш с кой ще спи и с кой не . Тя си има глава с която си мисли ако е решила , че няма да ти казва значи така е решила , не и се бъркай защото може да спре изобщо да споделя с теб . А не си и никакъв, че да ти дава отчет , може да е спала с още 1000 момчита това си е нейна работа тя питали те ти с кой спиш и какво правиш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Afgfhfgfhfjkgh брааааааааааааааааааааааа т, ти нормален ли си???!!! Чакай малко! Ако ти е само приятелка, нейните интимни контакти не ти влизат в работата. ГЛАВНОТО в случая е, че на момичето в момента й е гадно от случилото се и ти вместо да я подкрепиш като истински приятел (за какъвто се имаш), ти я караш да се чувства още по-зле! Я, малко се осъзнай кой си и къде се намираш ти в цялата схема... нямам думи

е, кво го нападате. явно е влюбен в нея и я обича. и е загрижен за нея за идиотщината, която е направила.
    да, не са никакви, но вие не сте ли ревнували обекта на чувствата си, ако той не е ваш, но се мотае с някви други?
    случва се, човек е.

да.. това с искането на прошка не е много окей. сми', можеш да си страдаш мълчаливо без да искаш извинения и всякви други. но явно авторът си пада по малко по-обсебващи отношения. където да се грижи за някоя, а тя да го слуша и да е поласкана от това. и тем подобни
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може да ти е приятелка,но ситуацията е деликатна.Първо ти си момче,второ ако ще и цял живот да си и бил най-добър приятел,сексуалният и живот не трябва да те интересува,пък да не говорим за това да и се сърдиш,че е спала с някой и не ти е казала.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и?
    Да, гаджето съм и.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Two-face Виж мнението
    Да, гаджето съм и.
    Огря ли те вече?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Огря ли те вече?
    Защо ли очаквах да кажете нещо смислено...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си