.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

..::SeX::..
    Guest

Професия женкар.....

Айде ако може малко уроци за начинаещ женкар Кажете някакви женкарски трикове,като целта ми е целувка и нищо повече Знам,че най-важното е момичето да иска,но кажете какво мога да и кажа след което тя да няма друг избор освен да ме целуне \/

Re: Професия женкар.....

Основният принцип е да не се пита и чака, а да се действа.

Guest
    Аз как да разбера дали тя иска?Защото ако и се нахвърля а тя не иска се получава малко кофти И още нещо да питам.....забелязал съм,че някой момичета отвреме на време ме поглеждат......това винаги ли значи че ме харесват или може да значи нещо друго

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Hahahahaha.. az imam 458954045 obojateli.. nqkoi kato me pogledne i znachi me haresva a? Ti me kefish prosto:P

Цитирай Първоначално написано от ..::SeX::..
    Аз как да разбера дали тя иска?Защото ако и се нахвърля а тя не иска се получава малко кофти И още нещо да питам.....забелязал съм,че някой момичета отвреме на време ме поглеждат......това винаги ли значи че ме харесват или може да значи нещо друго
    Определено не ставаш за женкар Те имат усет към жените... Може би, когато пораснеш ще го развиеш, но пък ако всеки мъж го развиваше, всички щяха да са женкари, а повечето мъже не са, само се правят на такива

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Hahahahaha.. az imam 458954045 obojateli.. nqkoi kato me pogledne i znachi me haresva a? Ti me kefish prosto:P
    ДА ама те ме гледат с ъгала на окото и то доста често.......примерно аз си стоя нищо не правя и като си врътна главата и гледам някоя пу*ка ме гледа с ъгала на окото все едно ме бройкат

Цитирай Първоначално написано от ..::SeX::.. Виж мнението
    ДА ама те ме гледат с ъгала на окото и то доста често.......примерно аз си стоя нищо не правя и като си врътна главата и гледам някоя пу*ка ме гледа с ъгала на окото все едно ме бройкат
    Явно има някакъв интерес към теб ама щом на теб не ти идва от вътре значи не ставаш. Имах едно "гадже" голям професионалист. С едната си усмивка висшист стана. Ама си го знаеше и яко манипулираше жените. Можеше да си говориш с него с часове и докато се усетиш и си му в леглото без намек да ти е направил даже. Имаше само 4 девойки дето водеше на кафе една след друга (свидетел съм) и всичките го гледаха с обожание, ама до колкото знам още си е сам. Като изключим,че се радва на редовен секс де.........

Guest

Re: Професия женкар.....

Цитирай Първоначално написано от ..::SeX::..
    Айде ако може малко уроци за начинаещ женкар Кажете някакви женкарски трикове,като целта ми е целувка и нищо повече Знам,че най-важното е момичето да иска,но кажете какво мога да и кажа след което тя да няма друг избор освен да ме целуне \/
    Бъди нежен, мил и хвали момичето че е хубаво и тн...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    има центрове за преквалификация иди и си избери друга професия за лятото много се търсят кофражисти, дърводелци заварчици...

tatul4eto
    Guest
    tova ne se u4i, vrodeno e

Guest
    Пич отиваш сграбчваш мадамата 1 страстна целувка . И после чакаш тиражите .

Мега фен Аватара на koalka
    Идва си отвътре, така изведнъж не става.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Или шамарите

Значи хващаш една мадама (случайна по твой избор) и я награбваш на целувки , но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си изял поне 2 -3 глави чесън.Гарантирам ти успеха ще ти е в кърпа вързан , ако не колабира веднага , то поне ще и остане спомен от теб .

Цитирай Първоначално написано от D1v`Petel Виж мнението
    Значи хващаш една мадама (случайна по твой избор) и я награбваш на целувки , но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си изял поне 2 -3 глави чесън.Гарантирам ти успеха ще ти е в кърпа вързан , ако не колабира веднага , то поне ще и остане спомен от теб .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Или шамарите
    хахаха аватара и подписа ти къртят

'Profesiq' hmmmm! Abe,pi4,6to ne se d1rji6 estestveno,nqma da stane6 jenkar,ako si stesnitelen ili ako si jenkar,nqma da stane6 stesnitelen i tn.Ave si4ko si idva otv1tre. Razdavai go prosto po-osvobodeno(ako ti e zalojeno tva estestveno).
    Look deep inside me ...

Супер фен
    важна е колата, колата, запомни

Guest
    Абе с тея идиотските теми се надминавате с всеки изминал ден!

Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Или шамарите
    хахаха аватара и подписа ти къртят
    На аватара не съм излязъл добре, не ми отива костюм на супермен

momiche tarsi obojateli

Цитирай Първоначално написано от ..::SeX::.. Виж мнението
    Momiche tarsi obojateli tel: 0897869513
    Momche tarsi obojateli tel: 0897854319

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Сега ще ти кажа един :

Плесни се с нещо по-тежко по главата и след като се събудиш от безсъзнанието, в което ще изпаднеш след удара, ще знаеш всички "женкарски" трикове
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Срещу 50 лева на час, мога да ти преподавам, при това със живи обекти..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Темата е от 2007.За 5 години авторът ще се е научил на доста повече неща
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове