.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Помагайте с положението

Аз съм на 14 години , момиче .. Значи още от много малка моята мечта е да си имам куче .. И да май момента дойде .. Реших , че съм напълно готова .. за акита , за разходки и за всичко ..Имам доста спестени пари и мога да осигуря всичко .. искам кучето да е чихуахуа .. тате е навит да вземе, но мама имала неописуем страх .. изпада в паника .. добре де аз не искам немска овчарка , а искам мини кученце което е колкото шепите ми .. Какъв е проблема ?! Помагайте моля ви ..
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Просто трябва да говориш с нея. Обясни и, че поемаш пълна отговорност за кучето. Ако пак не се съгласи кажи и, че ще си повишиш успеха например.

Пробвам всеки ден .. и винаги ама разбери не мога да го докосна и някакви такива... всеки ден съм с кучета .. тя знае , че ще се грижа , но не можела да съжителства с кучета .. : (

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Кажи, че ще стои само в твоята стая.

Мен ме лъгаха близо 10 години с оправданието "още си малък, трябва да пораснеш още малко".Реших,че няма да стане и спрях.Сега се повтаря това и със сестра ми.Така,че свиквай все пак ако майкати има страх това ще я тормози.Говориш за размера?Пинчера е както ти го описваш"колкото шепите ми", обаче е еб*си ръмжащото гномче.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Сядате и си говорите с нея.
    Обясни й, че няма нищо страшно, че тая порода е мъничка и няма от какво да я е страх.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Ами по-добре си харесай някоя друга порода.Чихуахуатата са едни от най-злобните кучета.Майката ти може и заради това да не иска.

Померан също съм съгласна .. те не са злобни или мини - шпиц ! Има напредък хора ! Викам един мой съученик има чихуахуа тя вика оо супер покани го у нас да го видим Каза , че ще стои в моята стая .. А тя не допуска кучета ! Супер ! Давайте още съвети дано да успея : )

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ами успех, пиши ако се навие да ни кажеш и да ни запознаеш с новото си кученце

Непременно ! Вие въпреки това не спирайте да ме подкрепяте !!1 :дд

Супер фен Аватара на someonerandom
    Може и да се наложи да приемеш,че няма да стане.Има хора,на които просто не им понасят някои животни.Направи всичко възможно да убедиш майка си и ти пожелавам успех,обаче ако наистина я е страх жената,едва ли ще ти даде(нормално).
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Как може хората да имат кучета?
    Има 100 пъти по-добри домашни любимци от мърлявите и лигави помияри !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    Мен ме лъгаха близо 10 години с оправданието "още си малък, трябва да пораснеш още малко".Реших,че няма да стане и спрях.Сега се повтаря това и със сестра ми.Така,че свиквай все пак ако майкати има страх това ще я тормози.Говориш за размера?Пинчера е както ти го описваш"колкото шепите ми", обаче е еб*си ръмжащото гномче.

Колко позната история
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ако наистина я е страх, няма да й пука особено дали кучето е голямо или дребно. Все е страшно за нея, имам близка приятелка, която я е страх от кучета и няма да ти обяснявам какво се случва покрай моето, а то е доста дребно. Някой посъветва да каже, че кучето ще стои само в нейната стая: нали знаете, че това абсурд да стане? Най-много първите 3-4 месеца, НАЙ-МНОГО.
    Everything changes, but beauty remains ...

И аз съм така.. Майка ми е параноична на тема животни специално за кучета... Ама съм се примирил btw и аз съм на 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си