.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 164

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ами, ако трябва да съм честна, "Тютюн" не ми хареса кой знае колко. След "Осъдени души"... нея я прочетох точно за 3 дни на морето. Преди известен брой години. Беше ми като "бонус литература" за през лятото
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    "Тютюн" не ми хареса кой знае колко.
    На мен много ми хареса и затова я прочетох доста бързо, може би за 3-4 дни. "Осъдени души" не съм прочела, но щом казваш, че е хубава, непременно ще я прочета.

По темата: Когато видя момче с книга, винаги се усмихвам и ми става приятно. Момчета, от които съм заобиколена, не четат книги, даже ги смятат за загуба на време. Имало е случаи, в които с една съученичка сме се говорили коя каква книга е прочела, и като не чуе някое момче да изръси изречение от рода на "А, вие пък четете ли?! По-глупаво нещо от това няма." Много съм се дразнела на подобни коментари.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от А Л И С А Виж мнението
    На мен много ми хареса и затова я прочетох доста бързо, може би за 3-4 дни. "Осъдени души" не съм прочела, но щом казваш, че е хубава, непременно ще я прочета.
    Всичко е въпрос на вкус

Четете я, за мен си струва. А и дори да не ви хареса, пак е българска класика, хубаво е да я знаем.
    После може да изгледате филм. Също е прекрасен... Ян Енглерт е просто... мхееееее
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си