- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го харесвам на външен вид
По-егоистично нещо не бях чувала..
Преди мен вече казаха, но аз да повторя.. Няма как да го обичаш и едновременно с това да страдаш от подобни мисли.. Изобщо, изглежда сякаш си с него само заради това, че се държал с теб като принцеса.. На всички им е кеф да ги глезят и да им чешат егото, ама да го правиш за сметката на чужди чувства? Сега се притесняваш да не го нараниш.. ми да беше помислила по-рано за това. Няма смисъл да продължаваш да го залъгваш и да си играеш с него - по-добре го остави още сега.
И как си успяла да си 5 МЕСЕЦА с някой, който не те привлича и те е срам от него? :X
Къде си гледала,когато сте били на път да тръгнете,не се ли усети навреме,а чак сега се осъзнаваш?!няма смисъл да си с него,щом те е срам да вървиш с него по улиците,само му даваш напразни надежди занапред.
Не мога да повярвам, че някой говори така за гаджето си и защо въобще са гаджета. Явно е по- важно да си има някой авторката, за да се има за велика пък , че по тоя начин наранява момчето хич и не и пука.
Остави момчето да си живее живота , а след няколко годинки като мине пубертета и пъпките изчезнат си бий главата в стената, че си го изпуснала.
Последно редактирано от sexblqn : 10-04-2012 на 16:08
Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията, защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме..А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!
аа на въпросите ви.. ето и отговорите
Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?
--- привлича ме, но не харесвам някой неща в него
и самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш?
-- да..
Не мислиш ли, че е егоистично? Ти не харесваш него, а начина по който те глези.
- да знам, че е егоистично, затова се опитвам да се променя! Пфф ако под глезене имаш предвид да ми купува разни неща - НЕ не е така!
Не го харесвала външно, обаче го "обичала". По - скоро е някаква тъпа и лигла, която е егоистка и това е. --
-- Не знаеш какво чувствам и не ме познаваш! Така че недей да казваш каква съм!
ТОВА Е ОТ МЕН!!! МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ! НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!![]()
Щом ТИ си го харесваш, ТИ си го искаш, ТИ си щастлива с него и на ТЕБ ти е приятно да бъдеш целувана от него, какво ти пука дали оная досадна сган в училище ви обсъжда? Ми нека бе. Нека злобеят. Ти нали после си имаш момчето и му се радваш? Аз си мисля, че накрая ще съжаляваш, ако скъсате. Общественото мнение не те топли нощем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^И аз също.
Тъпа си ,от истината боли.Как може да бъдеш толкова жестока,момчето което явно дава всичко,за да бъде с теб бива лъгано и използвано.Поне аз така ги разбирам нещата,поради простата причина ,че докато си с него изпитваш срам,подяволите.Как би могъл ,нормален човек да тръгне с някого ,след като се срамува да го покаже на приятелите си ,на близките си и да бъде честен с него ...Жалко е![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Тоя пич май е голям късметлия - петица от второ теглене на 6/49 (подчертавам, във второ теглене само шестици се изплащат). Не забравяй нещо - каквото повикало, такова се обадило. Да не стане така един ден да ти бият шута по подобен начин? Сега е моментът да се промениш и ако наистина искаш да си заедно с това момче, ще бъдеш, но за тази цел трябва да си преосмислиш ценностите и да не ти пука какво мислят хората - те не живеят вместо теб, нали?
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Като те е срам, защо си тръгнала с него изобщо?
Не го обичаш.
Срам те е от външнияму вид.
Повърхностна си,не си готова за връзка.
Да не говоря за нещо наистина сериозно.
Вярно е,че външния вид е важен до няква степен,но ти си се чувствала добре с него,но видиш ли, ще ти развали имиджа и не заслужаваш да те виждат с някого,който не е принца в бляскави доспехи...глупаво и себично.
maDamn
И аз съм минала през този път .. момчета беше перфектно от вътре но от вън блякс .. ! Аз да ти разкажа бях по същия начин и го оставих но след време (два месеца) го поисках отново и го имах .. ходихме три месеца и пак го зарязях ! Моя съвет е да го зарежеш а и него ще го боли не теб. Но да знаеш че всичко се връща но най добре го остави)
Доплака ми се от тая тема.![]()
Авторке, не вярвам и ти да си голяма хубавица, щом точно това те вълнува в другите. Може пък и него да го е срам от теб... Той поне ще има реална причина да се срамува!
И спря да се върти за миг земята..
Не е необходимо да имаш публична връзка.
И аз съм имала такъв случай.
Според мен не е причината в това, че е грозен, ами в това, че е неуверен и не е мъжествен.
Ако беше мъжкар, нямаше да ти дреме, че не е красив.
Просто, един мъж ако вдъхва сигурност и надежност, независимо как изглежда и какъв е - нямаше да ти е кофти.
А това някои мъже го придобиват с времето, твоето момче още е младо, не можеш да очакваш много.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първият ми приятел и аз го криех, ама не защото беше грозен, а защото беше празноглавец и ми беше само за секс.
Но как може да искаш да си с някой, да го харесваш, да се водите там сгаджосани и да казваш, че е грозен. Ти си повърхностна и явно просто ти харесва факта, че тва момче ти ходи по гъза. Детска работа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5