.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от kwisy Виж мнението
    не трябва да ти пука ... как ще се почувства момчето
    По-егоистично нещо не бях чувала..
    Преди мен вече казаха, но аз да повторя.. Няма как да го обичаш и едновременно с това да страдаш от подобни мисли.. Изобщо, изглежда сякаш си с него само заради това, че се държал с теб като принцеса.. На всички им е кеф да ги глезят и да им чешат егото, ама да го правиш за сметката на чужди чувства? Сега се притесняваш да не го нараниш.. ми да беше помислила по-рано за това. Няма смисъл да продължаваш да го залъгваш и да си играеш с него - по-добре го остави още сега.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И как си успяла да си 5 МЕСЕЦА с някой, който не те привлича и те е срам от него? :X

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Къде си гледала,когато сте били на път да тръгнете,не се ли усети навреме,а чак сега се осъзнаваш?!няма смисъл да си с него,щом те е срам да вървиш с него по улиците,само му даваш напразни надежди занапред.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ти самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш? Ако не - няма смисъл и наистина не е много ясно за какво си тръгнала с него. Ако ти си го харесваш, веднага спри да се държиш като кифла и заеби хората. И? Ще се полигавят 1-2 дена и ще спрете да сте интересни. Светът не се върти около теб. Простотия е да зарежеш някого, когото искаш заради малоумното мнение на разни пубери.

Не мога да повярвам, че някой говори така за гаджето си и защо въобще са гаджета. Явно е по- важно да си има някой авторката, за да се има за велика пък , че по тоя начин наранява момчето хич и не и пука.

Остави момчето да си живее живота , а след няколко годинки като мине пубертета и пъпките изчезнат си бий главата в стената, че си го изпуснала.
    Последно редактирано от sexblqn : 10-04-2012 на 16:08

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Много правилно мислиш xD

+1
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на tori
    теендени
    То и твоя умствен багаж си личи от поста ти. Иначе няма да обсъждам повърхностната лигава авторката, просто ще кажа, че е повърхностна и лигава.

Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията, защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме..А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!

аа на въпросите ви.. ето и отговорите

Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?
    --- привлича ме, но не харесвам някой неща в него

и самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш?
    -- да..

Не мислиш ли, че е егоистично? Ти не харесваш него, а начина по който те глези.
    - да знам, че е егоистично, затова се опитвам да се променя! Пфф ако под глезене имаш предвид да ми купува разни неща - НЕ не е така!

Не го харесвала външно, обаче го "обичала". По - скоро е някаква тъпа и лигла, която е егоистка и това е. --
    -- Не знаеш какво чувствам и не ме познаваш! Така че недей да казваш каква съм!

ТОВА Е ОТ МЕН!!! МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ! НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Защо обиждате момичето? Защото е 1 от малкото, която си признава,че я е срам от гаджето и и че я вълнува до някъде мнението на хората. Да той е перфектен по характер и тнт.. , но защо трябва да я обвинявате че смята приятеля си за грозен и не иска другите да я наричат момичето с грозния пъпчасал приятел? А ти теендени трябва да се замислиш кое е по-силно и важно за теб.. въпросното момче или хората и не трябва да ти пука какво мислят хората от форума или хората от училището ти или как ще се почувства момчето .. замисли се ти как се и ще се почувстваш и послушай сърцето си! Успех!
    Очевидно е, че ти липсва сиво вещество, тъй че ще те помоля да запазиш подобни малоумни изказвания като тези за себе си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от teendeni Виж мнението
    Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията, защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме..А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!

Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?

-- да..

- да знам, че е егоистично, затова се опитвам да се променя! Пфф ако под глезене имаш предвид да ми купува разни неща - НЕ не е така!

Не го харесвала външно, обаче го "обичала". По - скоро е някаква тъпа и лигла, която е егоистка и това е. --

Щом ТИ си го харесваш, ТИ си го искаш, ТИ си щастлива с него и на ТЕБ ти е приятно да бъдеш целувана от него, какво ти пука дали оная досадна сган в училище ви обсъжда? Ми нека бе. Нека злобеят. Ти нали после си имаш момчето и му се радваш? Аз си мисля, че накрая ще съжаляваш, ако скъсате. Общественото мнение не те топли нощем.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^ +
    Какво толкова ти пука какво мислят другите? :X

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Няма да свърши толкова лесно. Ще те обсъждат още доста време. Защото просто не могат да спрат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^И аз също.

Тъпа си ,от истината боли.Как може да бъдеш толкова жестока,момчето което явно дава всичко,за да бъде с теб бива лъгано и използвано.Поне аз така ги разбирам нещата,поради простата причина ,че докато си с него изпитваш срам,подяволите.Как би могъл ,нормален човек да тръгне с някого ,след като се срамува да го покаже на приятелите си ,на близките си и да бъде честен с него ...Жалко е
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Него трябва да го е срам, че ходи с теб.

Голям фен Аватара на notlike
    Тоя пич май е голям късметлия - петица от второ теглене на 6/49 (подчертавам, във второ теглене само шестици се изплащат). Не забравяй нещо - каквото повикало, такова се обадило. Да не стане така един ден да ти бият шута по подобен начин? Сега е моментът да се промениш и ако наистина искаш да си заедно с това момче, ще бъдеш, но за тази цел трябва да си преосмислиш ценностите и да не ти пука какво мислят хората - те не живеят вместо теб, нали?
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Като те е срам, защо си тръгнала с него изобщо?

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията, защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме.. А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!

-- да..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не го обичаш.
    Срам те е от външнияму вид.
    Повърхностна си,не си готова за връзка.
    Да не говоря за нещо наистина сериозно.
    Вярно е,че външния вид е важен до няква степен,но ти си се чувствала добре с него,но видиш ли, ще ти развали имиджа и не заслужаваш да те виждат с някого,който не е принца в бляскави доспехи...глупаво и себично.
    maDamn

И аз съм минала през този път .. момчета беше перфектно от вътре но от вън блякс .. ! Аз да ти разкажа бях по същия начин и го оставих но след време (два месеца) го поисках отново и го имах .. ходихме три месеца и пак го зарязях ! Моя съвет е да го зарежеш а и него ще го боли не теб. Но да знаеш че всичко се връща но най добре го остави )

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от miki589 Виж мнението
    И аз съм минала през този път .. момчета беше перфектно от вътре но от вън блякс .. ! Аз да ти разкажа бях по същия начин и го оставих но след време (два месеца) го поисках отново и го имах .. ходихме три месеца и пак го зарязях ! Моя съвет е да го зарежеш а и него ще го боли не теб. Но да знаеш че всичко се връща но най добре го остави )
    ОМГ ...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма такива тъпанарки!
    maDamn

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от miki589 Виж мнението
    O_O
    Ебати пиклите, честно. Не знам кво повече да кажа...
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на xoxi
    Доплака ми се от тая тема.
    Авторке, не вярвам и ти да си голяма хубавица, щом точно това те вълнува в другите. Може пък и него да го е срам от теб... Той поне ще има реална причина да се срамува!
    И спря да се върти за миг земята..

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ми...като те е срам режи го и си намери някой празноглавец с готино тяло бе. Ей, все си намирате неща за които да се хвзанете и да се оплаквате, когато ви е хубаво. Чудно защо, обаче.
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не е необходимо да имаш публична връзка.
    И аз съм имала такъв случай.
    Според мен не е причината в това, че е грозен, ами в това, че е неуверен и не е мъжествен.
    Ако беше мъжкар, нямаше да ти дреме, че не е красив.
    Просто, един мъж ако вдъхва сигурност и надежност, независимо как изглежда и какъв е - нямаше да ти е кофти.
    А това някои мъже го придобиват с времето, твоето момче още е младо, не можеш да очакваш много.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Първият ми приятел и аз го криех, ама не защото беше грозен, а защото беше празноглавец и ми беше само за секс.
    Но как може да искаш да си с някой, да го харесваш, да се водите там сгаджосани и да казваш, че е грозен. Ти си повърхностна и явно просто ти харесва факта, че тва момче ти ходи по гъза. Детска работа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си