- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го харесвам на външен вид
Здравейте! Ходя с едно момче от 5 месеца, но през цялото време ме е срам от него..знам,че когато обичаш някого не трябва да се срамуваш от него..но не мога.. не мога да си затворя очите.. а вътрешно е идеален, просто мечтания, разбираме се, смеем се.. и именно затова съм с него все още.. опитвам се да не мисля за това какво ще кажат хората и т.н. но ми е много трудно.. той иска да ме изпраща до дск, но аз не искам защото ме е срам.. просто аз самата не го харесвам на външен вид.. не носи обици или нещо просто има пъпки малко а и самата форма е странна.. офф просто не знам как да си избия това чувство на срам.. моля ви дайте ми съвет.. чудя се дали да скъсам с него, но това ще го съсипе.. а и какво обяснение да му дам при положение, че се държи с мен като принцеса.. знам,че повечето ще ме помислят за тъпа да скъсвам с него, но при положение, че не го харесвам и нямам толкова силни чувства???
И след като казваш, че го "обичаш" защо ти пука как изглежда и за мнението на другите?
Явно не го обичаш... тц.
Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?
Да добре..
По-добре го зарежи сега, защото колкото по-късно толкова по-лошо за него. Горкия..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ужасно си глупава, ужасно!
Зарежи го час по - скоро. Безсмислено е това, което правиш. Осъзнай се!
Защо обиждате момичето? Защото е 1 от малкото, която си признава,че я е срам от гаджето и и че я вълнува до някъде мнението на хората. Да той е перфектен по характер и тнт.. , но защо трябва да я обвинявате че смята приятеля си за грозен и не иска другите да я наричат момичето с грозния пъпчасал приятел? А ти теендени трябва да се замислиш кое е по-силно и важно за теб.. въпросното момче или хората и не трябва да ти пука какво мислят хората от форума или хората от училището ти или как ще се почувства момчето .. замисли се ти как се и ще се почувстваш и послушай сърцето си! Успех!
Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам... ♥
Лигла. Остави момчето като те е срам, и без това не го заслужаваш.
<3 d(ˆˆ)b
И защо изобщо тръгна с него,като те е срам от външния му вид?Нямам думи...разделете се,за да може момчето да си намери някое нормално и свястно момиче.
Ти самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш? Ако не - няма смисъл и наистина не е много ясно за какво си тръгнала с него. Ако ти си го харесваш, веднага спри да се държиш като кифла и заеби хората. И? Ще се полигавят 1-2 дена и ще спрете да сте интересни. Светът не се върти около теб. Простотия е да зарежеш някого, когото искаш заради малоумното мнение на разни пубери.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не мога да повярвам, че някой говори така за гаджето си и защо въобще са гаджета. Явно е по- важно да си има някой авторката, за да се има за велика пък , че по тоя начин наранява момчето хич и не и пука.
Остави момчето да си живее живота , а след няколко годинки като мине пубертета и пъпките изчезнат си бий главата в стената, че си го изпуснала.
Последно редактирано от sexblqn : 10-04-2012 на 16:08
Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията, защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме..А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!
аа на въпросите ви.. ето и отговорите
Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?
--- привлича ме, но не харесвам някой неща в него
и самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш?
-- да..
Не мислиш ли, че е егоистично? Ти не харесваш него, а начина по който те глези.
- да знам, че е егоистично, затова се опитвам да се променя! Пфф ако под глезене имаш предвид да ми купува разни неща - НЕ не е така!
Не го харесвала външно, обаче го "обичала". По - скоро е някаква тъпа и лигла, която е егоистка и това е. --
-- Не знаеш какво чувствам и не ме познаваш! Така че недей да казваш каква съм!
ТОВА Е ОТ МЕН!!! МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ! НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!![]()
Щом ТИ си го харесваш, ТИ си го искаш, ТИ си щастлива с него и на ТЕБ ти е приятно да бъдеш целувана от него, какво ти пука дали оная досадна сган в училище ви обсъжда? Ми нека бе. Нека злобеят. Ти нали после си имаш момчето и му се радваш? Аз си мисля, че накрая ще съжаляваш, ако скъсате. Общественото мнение не те топли нощем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми...като те е срам режи го и си намери някой празноглавец с готино тяло бе. Ей, все си намирате неща за които да се хвзанете и да се оплаквате, когато ви е хубаво. Чудно защо, обаче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Тогава защо сте тръгнали след като не харесваш външния му вид? Едва ли си видяла прекрасната му душевност, когато сте се запознавали ... И повярвай ми, не го обичаш, защото когато изпитваш Любов към някого, ти го обичаш такъв какъвто е. Не можеш да харесваш само положителните му черти, а трябва да харесваш и някои отрицателни. Иначе не е Любов!