Значи.. преди да тръгнем бяхме 5 6 месеца много добри приятели, често излизахме и така, но не предполагах, че ме харесва докато не казал на една моя фр и тя като ми каза веднага се опитах да намалим излизанията,
защото аз не го харесвах! Но той не ме оставяше..постоянно ми пишеше..искаше да излизаме..и веднъж като излизахме ми предложи, но аз му обясних, че предпочитам да си останем само приятели,но той не спря.. всеки път ми говореше за това колко ме харесвал, но аз пак и пак му казвах, че не искам да ходим.. но той не спираше..молеше ме, поне шанс да му дам, откога си търсел такова нормално момиче и т.н. ии тогава му казах,че ще си помисля.. ии когато казах на най-добрата ли фр за това тя веднага почна да ми надува главата, че няма да си намеря друго такова момче, как може да съм му отказвала и т.н. И така реших да тръгнем, поне да пробваме..
А относно това дали го харесвах преди да тръгнем - да харесвах го!! И в последствия като тръгнахме ми се засилиха чувствата..ии не ми пукаше кой кво ще каже! Но в последно време много взеха да говорят в у-ще ии да ме обсъждат и просто ми става гадно! Но така или иначе реших, че няма смисъл да го зарязвам, при положение, че всичко върви добре м/у нас .. а и вече почти всички май знаят така,че няма смисъл!
аа на въпросите ви.. ето и отговорите
Щом не те привлича визуално защо тогава си тръгнала с него? Защото се държи с теб добре и защото ти угажда?
--- привлича ме, но не харесвам някой неща в него
и самата привлечена ли си от него? Искаш ли го? Кеф ли ти е да го целунеш?
-- да..
Не мислиш ли, че е егоистично? Ти не харесваш него, а начина по който те глези.
- да знам, че е егоистично, затова се опитвам да се променя! Пфф ако под глезене имаш предвид да ми купува разни неща - НЕ не е така!
Не го харесвала външно, обаче го "обичала". По - скоро е някаква тъпа и лигла, която е егоистка и това е. --
-- Не знаеш какво чувствам и не ме познаваш! Така че недей да казваш каква съм!
ТОВА Е ОТ МЕН!!! МИСЛЕТЕ КАКВОТО ИСКАТЕ! НЕ МЕ ПОЗНАВАТЕ!