.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Спешно ми трябва най-елементарен съвет

Здравейте! Не съм напълно сигурна дали темата е точно за този раздел, съжалявам ако не е. Въпросът ми е: налагало ли ви се е да лъжите родителите си, че ще спите в приятел/ка, за да отидете на купон? Ако да, как точно ви се получи? След ден-два има купон, на който искам да отида, но родителите ми не ми дават, а ако кажа, че ще спя в приятелка, те задължително ще се обадят на нейните родители, за да са сигурни къде отивам, какво правя и т. н. Та, трябва ми съвет, но бързо, защото ще ми трябва и време, за да ги навия! Благодаря на всички, които отделиха време. :*

Не ги лъжи, ще разберат така или иначе. Спести си неприятностите и послушай родителите си.

Лъжата никога не е решение,а и е много вероятно да те хванат

Супер фен Аватара на someonerandom
    Няма да ти се получи.Даже и да имаш достатъчно заслужаваща доверие приятелка с достатъчно пекани родители,цялата схема пропада в секундата,когато звъннат на тях и поискат да те дадат за малко на телефона или обратното.Няма как цяла вечер да си го магазина примерно.И след това ще изпуснеш още мнооого купони
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

anonymous708973
    Guest
    Дай телефона на приятел с по-дълбок глас, който да се представи за бащата на приятелката ти.
    Сериозно ли не се сещате :д

Не ги лъжи . Купоните няма да избягат

Аз правя така .. казвам им че ще спя в най-добрата ми приятелка и като каже,че ще се обади кажи така "майка й каза,,че тя ще се обади да те информира,защото е на работа и е заета" и така майка ти като чака чака .. накрая кажи,че майка и е казала,че няма възможност да звънне и да не се притеснява... Просто е .. а на колко си ?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    На лъжата краката са къси. Рано или късно ще разбере. По - добре не ходи. Купони има колкото си искаш. За мен по - важно е майка ми да ми има доверие, а не да го изгубя заради някакво евтино забавление Нали знаеш... гради се с години.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    много спрели хора, ей :Д
    казваш на някоя приятелка да звънне на майка ти, под предтекст, че е лелята на приятелката, защото техните са в командировка/на вила етц
    надали ще звънят вашите после на техните да ги питат ''абе ти, аджеба, къде беше на 11''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Кажи им, че на приятелката техните ги няма и те е помолила да и правиш компания вечерта-да гледате филми и да си лакирате ноктите примерно :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    На колко си?

Мега фен
    Ти Малкълм не си ли гледал/а?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Докато си на 12 ще се пребираш в 8:00ПМ и няма да стъпваш близко до алкохол. Излъжи ги и виж как веднага след даскало се пребираш във вас без електроника и никакво излизане на вънка... Така ли искаш да прекараш следващите 5-8 години?

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Явно ти нямат доверие или все още си малка
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Лъгала съм ги и до ден днешен не са разбрали, за щастие.
    Знаеха, че ще спя в едно момиче, с което бяхме близки. Родителите на един добър приятел говориха с моите родители, уж говорят родителите на момчето и ме пуснаха.
    Надявам се и да не разберат, какво съм направила и така нататък. Ама от тогава мина доста време. Почти 10 месеца.

Мега фен Аватара на draid
    Ахаа, ти си ги питала за купона, те не са ти дали и сега изведнъж отиваш при приятелка. И понеже родителите ти са се родили на 40, няма да сгреят схемата... не знам защо се мислите за по хитри от родителите си ...

От такива теми си проличава какви деца сте.

И се научете как да искате нещо от тях.

Говори с родителите си и разбери защо не те пускат на съответния купон. Покажи им, че разбираш проблема и ако можеш ги убеди да те пуснат. Така никога повече няма да ти се налага да ги лъжеш.

На купони... че за какво толкова са ви притрябвали, не мога да си го обясня, аз глупака, вече три години? Да се напивате като свине ли?

До ситуацията: губиш ако лъжеш. Аз лъжа майка ми и баща ми за какво ли не и сега, едва на 17 вече съжалявам за това, че ги лъжа. Най-малкото ми нямат доверие, а аз като нямам никой друг освен семейството си и дори, когато те самите не ми вярват, просто не можеш да си представиш каква болка е.
    Все едно има една далечна планета, на която трябва да стоиш сам за вечни времена, защото си скапан лъжец.

Така че, по-добре говори с тях, хем да разбереш защо не те пускат, хем няма да трябва да се криеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си