- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Най-големите недоразумения в стила на българките?
Кои са те според вас? Естествено, нямам предвид всички българки, но масовите модни недоразумения...
Започвам с вафличките в косата, прекаляването със солариума, разликата фон дьо тен на лицето - шия, сандало-ботушите, носени от кифлите, заблудата, че черна кожена чанта може да се пльосне на всеки тоалет, гуменко-токчетата, сватбените ботушки и непобедимото убеждение, че с анцуг, стига някъде по него да пише, че е марков, може да се разхождаш из града.![]()
Очаквам и вашите![]()
Какво за бога е сандало-ботуш ????![]()
![]()
![]()
... иначе аз смятам, че в България е пълно с КИФЛИ!!!!![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
ето тоя ужас... както и ниския му вариант...Първоначално написано от FreshJuice
![]()
Първоначално написано от Pigeon
![]()
![]()
Олелеле... а аз се чудя как да ги наричам тея обувки... наистина са отвраааат
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Глупавите цветови комбинации от типа лилави обувки, лилаво коланче, лилава чанта, лилава диадема с жълт панталон, жълта блуза, жълти сенки, жълта гривна. Нещо подобно...
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Лично аз не харесвам, но често виждам по улиците:
Гуменки на токче, никога не съм ги харесвала:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...UGX3xSwQoi3q-F
Прекалено розовите гланцове, на тъмна кожа имам уау ефект:
Най гнусното ми сандали ( джапанки ) с чорапи:
Надупчени роклички, блузи и тн:
Това е от мен...
Това на втората снимка... виждала ли си го на живоПървоначално написано от Sintya
освен на няква мангалка дето си нахлузила чорапи и чехли
![]()
Сандало-ботушите са ми фаворитВсяка втора се разкарва с такива, бъркат ми в червата.
Everything changes, but beauty remains ...
Мен много ме нервират чантите от една изкуствена, гадна кожа..не знам как се нарича, но стои много евтино. Принципно съм против и чантите от истинска кожа, но специално тази седи на едни линийки, найлоново някак си. Не го обясних особено добре.
А, и да не забравя- Ментетана на ЛВ, които май са най-често срещаните ментета,които всяка носи...![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Тъпа тема, според мен. Всеки си има вкус и онова, което за един е грозно, за друг е красиво. А най-важното е човек да се чувства добре в нещата, които носи, и да си се харесва.
Мога да кажа какво не ми харесва или примерно ми се струва смешно, но това е МОЕТО мнение. Грозна ми е комбинацията жълто-зелено-лилаво, маратонките/гуменките на ток, твърде топираните коси, животинските принтове (особено змийски и тигрови/леопардови). И други.
А това със сандалите си спомням, че беше дискутирано в друга тема, и едно момиче (мисля, че беше koshtramba) показа снимка на Рияна, на която тя носи сандали и чорапки. И стоеше супер готино. Въпросът е до стил и до това, да можеш да правиш комбинации, които да радват окото и да са стилово издържани.
LMFAO !!!
Стига бе хора.. всеки си има вкус. От какъв зор ще имате нещо против ня'ви си обувки или дрехи?![]()
На мен половината неща където ги казахте ми харесват. И не живея в Бг.. може би за това съм свикнала да гледам какви ли не неща и тези не ми правят впечатление. Но това е мое мнение![]()
Иначе да - прекаленото слагане на ФДТен и оранжевия цвят от солариум са ужасни .. но нищо прекалено не е хубаво .. И все пак всеки с вкуса си.
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Къси гащи и блуза, която ги прикрива.. И обратното - клин с къса тениска в случаите, когато не играят физическо/спортуват.. Не харесвам и подаващи се сутиени, да не говорим за подплънки. Толкова е евтино..
Другото, което всяка втора прави - вдигнат бретон, топирана и изправена коса с вафлички - писна ми. Както и носенето на токчета с тениска с щампа.. :/
Мен пък ме кефи.. амааа нещо таковаПървоначално написано от pressiana
![]()
всеки каквото му харесва.. и за мен темата не е много добра....а иначе за мнението на pressiana ... има едни ризки, които са дълги и се носят точно с много къси панталони, така че да не се виждат... за мен са хубави, но ето, че на теб не ти харесва.. ест. говоря само за тези ризки на които модела им е такъв... не за други комбинации... също съм съгласна и с едно по-горно мнение... ако съчетаваш нещо добре може да се хареса и на някого,който дори не е предполагал, че ще му хареса... това е мое мнение, но иначе наистина има ''природни бедствия'' ... примерно нещо, което съм виждала на живо не един път... момиче слага обикновено горнище на анцуг(с цип,джобове, абе съвсем обикновен) и върху него широк колан,който се слага на туники.. предполагам се сещате за какъв колан говоря... е това не мога да го приема и ако някой ми каже, че му харесва не знам![]()
Така, нещото което ми действа умопомрачително е .. блуза, потник, рокля с гол гръб и ... сутиен . Блузата е на кръста , сутиена целия се вижда...
От нещата които не сте казали май - предизвикателното облекло по всеки повод, всеки ден, и вечерен грим през деня .
Комбинацията жълто и черно, или оранжево и черно .
Общо взето не си падам по изцяло алтърнатив облеклото като цяло - чалга , метъл , пънк, емо , хипи , абе всичко, дето се отличава зверски .
Но към класически стил да добавиш хубави и предизвикателни обувки , или готин топ, или да имаш цветен кичур, или да се обличаш по-цветно - стига да е в нормите ми харесва.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
![]()
Коя е била тая кифла ???![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Не ми харесва неправилното съчетаване на дрехи, грим и прически
Humans need fantasy to be human.
На мен не ми харесват лачените дамски чанти, никога не бих си купила такава, толкова са ми лъскави, ужас ... и все пак всеки има различен стил и има право да носи това, което му харесва ...
Това най-вече.Първоначално написано от Pigeon
Нда..И това със сандалите,дето приличат на ботуши..как им се вика,нз ;д
Нацупените физьономии и дигнатите вежди по снимките+снимане в тоалетната,пред мръсно огледало,с пусната светкавица
![]()
И като обличат дрехи,които наистина изглеждат супер евтино и явно са..(парцали)
И особено като се облекат с блуза с огромно деколте+къси панталонки/пола -.-
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'