- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някакви съвети?
Здравеите на всички. Търся помощ тук, защото много малко от приятелите ми ме разбират и не мога да получа подходящи съвети от тях. Става въпрос за това, че съм пълнолетен вече, а до сега съм нямал никакви сериозни връзки и от отдавна не съм бил с никакво момиче.. Нито сваляния, нито нищо. Една нула просто. Това продължава в период от две години и все още няма никакъв успех. Последната ми връзка с момиче беше някъде на 16 години, въпреки че и тя не беше с някакво сериозно момиче и връзката не беше по дълга от седмица-две. Иначе съм си обикновено момче с нормални интереси, дори уча в даскало, пълно с момичета, но просто имам чувството, че никоя не ме и поглежда дори. Междучасията обикалям като луд и гледам само как хубавите девойки се събират и си лафят, а аз седя като олиготак. Може да се каже дори и че самочувствието ми е паднало на нивото на земята и няма как да е, имайки предвид през тези две години какво ли не съм опитвал и все още успехът не идва.. Не знам какво да правя и как да продължа. Иначе забравих да спомена че от малък още се опитвам да съм различен от другите момчета и може би за това не ме харесват момиченцата. Тоест не се обличам по модата, а си имам собствен стил и се водя по него. Единствено на това отдавам моят неуспех, просто друга причина не виждам поне за момента.. На външен вид иначе долу-горе поне според мен изглеждам добре, не съм с мазна коса и т.н. Утешавам се единствено с музика и филми, но това не е достатъчно. Какво още да направя, че да пожъна някакъв успех и аз? Как да се справя с това ʼнаказаниеʼ, което е с продължителност 2 години? Ще ви бъда благодарен, ако напишете някое друго мнение.
И как да я заговоря? В даскало е пълно с момичета, да, но половината са някакви със самочувствие до небето и ходят само при момчетата, които са фраш с пари, а аз не съм такъв..
Клишета,клишета...
Оправдания си намираш за несигурността си.Бъди малко по-нахъсан ,стига си мрънкал за това ,че едва ли не не си "поглеждан " от момичетата.Няма как някоя да ти падне от небето,просто трябва да се пристрашиш и да се запознаеш с някоя.(не е толкова трудно).Седейки безучастно,оплаквайки се ..няма да стигнеш до никъде.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не се оплаквам постоянно, но иначе си права, че така нищо няма да стане, иначе ми е много чудно как като никое момиче не ме поглежда, аз да заговоря някоя.
Права е дамата над мен.
Все ще се намери някоя като за теб. В класа ти момичета няма ли? Нали уж преобладавали...
Преобладават в училището, не конкретно в моят клас.
Не ми отговори пълноценно.
В твоя клас момичета има ли? И защо, по дяволите, чакаш момичетата да те заговорят?! ЖДНБ!
На такива, като теб, пухльовци им казват...![]()
Свит с поглед забит в земята,ще бъдеш такъв -незабележим.Принципно ,ако имаш желание да комуникираш с някого ,отиваш и му казваш "здрасти",от там нататък нещата са прости.Мисля,че трябва да си дигнеш малко самочувствието,защото нещата идват и от липсата на такова.Няма как да ти дам рецепта за това как да започнеш разговорът,зависи от самият теб,също така и от желанието ти .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не искам много да си вдигам самочувствието, защото пък после всички ще си кажат че съм бил надут и т.н. Но иначе няма как и да стоя в положението, в което съм сега. Просто искам да свърши този кошмар веднъж за винаги..
Ама теб хем те боли, хем сърби. Балъчка едно ти обяснява, ти даваш контра.
Никой не ти казва да ставаш надут, явно имаш проблем с общуването с момичета и сам казваш, че самочувствието ти е ниско. Опитай се да преразгледаш и да промениш поведението си, мисли повече за положителните си качества, отколкото за това, че от не знам си колко време си сам. Приятелите ти нямат ли познати момичета от даскало, с които да можеш да общуваш и ти, след като в твоя клас няма?
Ако наистина държиш да решиш проблема си, ще спреш да си търсиш оправдания.
Дефинирай "собствен стил", щото ако стилът ти е оранжеви панталони и лилава блуза, би било нормално да не те поглеждат и/ли да те сочат с пръст.
Главният проблем е в липсата на самочувствие обаче. Трябва да се научиш да общуваш с момичета първо и чак тогава да сваляш, иначе... тцъ.
Първо главата горе, като за начало самочувствието тряба да си оправиш, никои неще такова момче (с забита глава в земята) те обичат сигурноста да са чувстват сигурни с едно момче. И както PinkPan7her я дефинирай този твои "собствен стил".
Не забравяй, че на думи е лесно.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Именно. В клас изцяло от момчета, с приятели само момчета, е напълно нормално да не знаеш как да се държиш пред момиче. Опитай се да си разнообразиш контактите. Излизай с твои познати, в чиято компания има и момичета. Няма начин да нямаш една-две познати девойки, било съседки, било бивши съученички и т.н. Контактувай повече с тях.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, виж, винаги има и второ решение на даден въпрос. Ако не се получи с момичетата, Не се отчайвай! На света има и хомосексуалисти, няма да си първият...
Кво му е тъпото?! Пичът очеизвадно в близките 5г. момиче няма да заговори.
Поне да пробва с момчетата. Ако и там се провали, то това си е бедствено положение!
Все едно обратните не са ни достатъчно. Само, защото самочувствието му е намаляло, не означава, че трябва да се откаже от момичетата.
Жокере, последните ми постове бяха пълни със сарказъм. Не че написаното не е вярно, де...
Тогава ти предлагам да се научиш да използваш сарказма по-умело, за да не стават недоразумения.![]()
Просто не се обличам като другите момчета, а именно не нося прилепнали дънки, блузки, тениски и т.н. Също така не нося кецове тип гуменка, които са доста популярни сред момчетата , а нося от по-големите. Също така нося малко по-широки суитчъри.
Мерси за съветите на ВСИЧКИ!![]()