Здравеите на всички. Търся помощ тук, защото много малко от приятелите ми ме разбират и не мога да получа подходящи съвети от тях. Става въпрос за това, че съм пълнолетен вече, а до сега съм нямал никакви сериозни връзки и от отдавна не съм бил с никакво момиче.. Нито сваляния, нито нищо. Една нула просто. Това продължава в период от две години и все още няма никакъв успех. Последната ми връзка с момиче беше някъде на 16 години, въпреки че и тя не беше с някакво сериозно момиче и връзката не беше по дълга от седмица-две. Иначе съм си обикновено момче с нормални интереси, дори уча в даскало, пълно с момичета, но просто имам чувството, че никоя не ме и поглежда дори. Междучасията обикалям като луд и гледам само как хубавите девойки се събират и си лафят, а аз седя като олиготак. Може да се каже дори и че самочувствието ми е паднало на нивото на земята и няма как да е, имайки предвид през тези две години какво ли не съм опитвал и все още успехът не идва.. Не знам какво да правя и как да продължа. Иначе забравих да спомена че от малък още се опитвам да съм различен от другите момчета и може би за това не ме харесват момиченцата. Тоест не се обличам по модата, а си имам собствен стил и се водя по него. Единствено на това отдавам моят неуспех, просто друга причина не виждам поне за момента.. На външен вид иначе долу-горе поне според мен изглеждам добре, не съм с мазна коса и т.н. Утешавам се единствено с музика и филми, но това не е достатъчно. Какво още да направя, че да пожъна някакъв успех и аз? Как да се справя с това ʼнаказаниеʼ, което е с продължителност 2 години? Ще ви бъда благодарен, ако напишете някое друго мнение.