.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив

Помогнете майни! :Д

Значи няма да разказвам как стана, направо директно - счупих си зъба, предния отгоре. Съвсем малко парченце, но все пак счупен. Сега е петък и минава 6 часа та няма къде да търся зъболекар и ми е супер притеснено.. Как се процедира при такъв "инцидент", ще личи ли ? Казаха ми, че просто се надгражда ама се чудя, ако седя така до понеделник пак ще може ли да мина така тънко или е възможно да се влоши нещо ? Като какво се таксува това и колко струва г/д ? И това, което най-много ме притеснява - казаха ми също и че можело да има засегнат нерв бляблябля.. Не ме боли ИЗОБЩО отпада ли тази възможност за засегнат нерв или да продължа да се притеснявам ?

Мен са ми избивали 1/4 зъб. Не се безпокой, нищо особено не е и почти не се вижда.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Изграждат ти го и не, не се личи. Ако е изградено добре и от кадърен зъболекар, дори при ядене на солети (примерно ;д) няма да падне, майна! Нерви - съмнявам се, но може да ти е напукан емайла на зъба. Виж с фенерче на запалка дали има пукнатини зъба, вижда се ако има.
    Дрън-дрън

Не бързай толкова , мисля ,че тряба да мине известни време от счупването . Преди беше така де .Отиди все пак на зъболекар .С фотополимер няма да си личи и ще е по-здраво от оригинала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си