.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Аз завърших стоматология преди 6 месеца някъде и противно на очакванията на хората...положението не е много розово.Имало е дни,в които никой не влиза в кабинета,да речем над 10 дена...хубавото е,че 1 да влезне-30-50 лева ми е ясно,че ще получа,а лошото е,че тези,които идват само когато ги боли,не са сериозни да се лекуват до край.В тази професия най-добрата и бавна реклама е,като те препоръча някой доволен,за това....сега се радвам,че малкото са доволни,но...не ми е приятно,че отговарям за здравето на хората и вземам средно 500 лева чисто,а сервитьрките по дискотеките правят по 100 лева на вечер,като забравят да връщат ресто

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от thedentist Виж мнението
    Аз завърших стоматология преди 6 месеца някъде и противно на очакванията на хората...положението не е много розово.Имало е дни,в които никой не влиза в кабинета,да речем над 10 дена...хубавото е,че 1 да влезне-30-50 лева ми е ясно,че ще получа,а лошото е,че тези,които идват само когато ги боли,не са сериозни да се лекуват до край.В тази професия най-добрата и бавна реклама е,като те препоръча някой доволен,за това....сега се радвам,че малкото са доволни,но...не ми е приятно,че отговарям за здравето на хората и вземам средно 500 лева чисто,а сервитьрките по дискотеките правят по 100 лева на вечер,като забравят да връщат ресто
    Това е така, защото всяко начало е трудно. Например моята стоматоложка е и преподавател, но уменията и са на ниво и явно с годините се е доказала, има си кабинет и за да си запишеш час и да отидеш, понякога може да чакаш и месец. На ден предполагам преглежда поне по 6-8 човека средно, лятото когато не е в университета може и доста повече, часовете и са по 30мин. Това в предвид, че за пломба с лазер взема 90лв, а обикновена 50 мисля, че и докарва много стабилни доходи. Вярно е има и доста разходи, но пък 90% от стоматолозите с кабинети работят в сивия сектор.

Мисля, че ако се стараеш и си създадеш "клиантела" определено специалността ти е от тези от които може да се печели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си