- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана
Здравейте, Тийн потребители!
Обръщам се към вас за съвет, понеже ми е нужен.
Имам си приятел от около месец и седмица. От много време го исках. И като кажа много, наистина го имам в предвид. Периодът е около 9-10 месеца. Той ме въртеше на малкия си пръст през това време. Искаше друго момиче, но в същото време ме залъгваше и мен. И аз понеже бях влюбена и му се връзвах.
Проблемът сега е, че имам едно такова чувство, че тръпката към него сякаш е намаляла значително. Не го искам толкова много. В същото време ме е страх, че не искам да го губя. Много съм объркана. Моля Ви, посъветвайте ме!
Чувствала съм се по същия начинСъветът ми е първо да подредиш приоритетите си - замисли се кои негови черти са повече - хубавите или не чак толкова хубавите.. В характера или във външният му вид си се влюбила и дори изобщо влюбена ли си .. Защото когато ми се случи на мен това нещо (а то ми се случи 2 пъти ;д) просто съм си мислела, че обичам въпросният човек. А и нали знаеш - нещо, което е трудно постижимо се иска все повече с времето, а ти си получила това ''нещо''. А и сама каза, че 9-10 месеца те е въртял на малкият си пръст .. това не е никак малко време и точно това би ме накарало мен самата да се замисля дали този човек наистина ме обича и иска да е с мен или просто .. му е доскучало с другото момиче. Няма да ти кажа нещо от сорта на ''Огледай се за друго момче ..'' защото когато си влюбен или както е в твоя случай - смяташ, че си влюбен - няма как да се откажеш толкова лесно.
![]()
9-10 месеца са достатъчно време да разбереш, че не е нормално един човек да те върти на малкия си пръст!
Знам. Напълно разбирам ситуацията. Той уж твърди, че ме обича, но аз как да бъда сигурна като ги прави тия работи и толкова много нерви изпокъсах покрай него. Толкова много ме е наранил този човек. Не мога и да приема, че заради едно момиче ще ме разиграва сумати време и изведнъж ще реши, че иска да е с мен. И просто всичко това ме отблъсква и самите чувства са много по-различни от преди. Не знам какво да правя!!!! :X
И пак не си сигурна, че иска да те е с теб. Щом имаш съмнения е крайно време да го режеш. Възможно е да върти и двете ви едновременно.
Щом те върти на пръста си, защо си с него, за какво ти е такъв човек?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е нужно да я разиграва според мен ? може човека да си има други работи на главата може да не е бил достатъчно самоуверен за да направи нещо по въпроса.... А иначе прецени какво искаш и дали е да си с него защото най-гадното нещо е някой да те лъже за чувствата си
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Нали знаеш кучето какво прави, когато намери топката, която са му подхвърлили?
Същата работа е и при теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Понякога си мислим, че искаме нещо, но когато го получим осъзнаваме ,че всъщност не сме го искали толкова много...
В крайна сметка и тъпото му държание в продължение на 10 месеца доста е помогнало да ти падне в очите.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ех с тия тръпки ми бъркате в...спри да се филмираш
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick