- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се откажа ли ?
Ъмм .. първо ще ви помоля ако нямате отговор, който би ми бил от полза или въпросът не ви е харесал - не ме хейтвайте, просто го подминете..
Ами така, ще разказвам подробно ;д .. Преди 2 години се запознах с едно момче, което е с 3 години по-голямо от мен. (Той е момчето с най-добро държание, което съм срещала.) Пишехме си често, говорехме си по скайп, поздравявахме се в училище, но никога не сме излизали само двамата. След известно време го запознах с най - добрата ми приятелка (тогава ми беше такава..) и след около месец те тръгнаха. Ние продължавахме да си пишем и тя знаеше, но не знаеше какво, а и не я интересуваше особено. Един ден той ми каза, че ме обича.. Просто не можах да повярвам, защото и аз се чувствах до една степен така, но не исках да му казвам.. От този ден нещата много се промениха.. Още щом се включех в скайп, той ми пишеше моментално, канеше ме да отида у тях, но аз все отказвах заради приятелката ми, когато имахме час един след друг в един и същи кабинет си оставяхме разни бележки, пишехме си всеки ден по около 3-4 смс-а и всичко беше толкова хубаво.. но не и съвършено. Той не искаше да къса с приятелката ми, аз също не исках да го прави, защото за цялата история щях да се чувствам гадно .. От една страна толкова се радвах, защото сякаш бяхме един за друг, а от друга, че лъжа най-добрата си приятелка в очите и постъпвам малко подло.. Не знаех какво да правя, но дори и за миг не съм си помисляла да се откажа от него.
Един ден (беше лятото, началото на юли) нашите решиха да заминем на почивка за доста дълго време - 1 месец. Когато му казах на него му стана малко кофти, както и на мен.. Знаех, че ще продължаваме да си пишем смс-и, но нямаше как да си чатим или да говорим, защото щях да съм постоянно с нашите, пък и не си взех лаптопа защото не ми позволиха. През главата ми мина мисълта, че той ще ме забрави, но веднага изчезна, защото знаех, че той ме обича както и аз него.
През първите дни откакто бяхме на почивка си пишехме смс-и постоянно и един-два пъти влизах от телефона във фб, но после Wi-Fi сигнала беше изчезнал около 3-ия ден. Беше ми супер мъчно за него..
Като се върнах той явно ме беше забравил.. Нито ми пишеше в скайп или смс-и, не ми звънеше, но и аз не го правех, за да видя дали ще го направи. Така и не го направи.. Като започнахме пак училище се правехме, че не се познаваме. Чувствата ми към него бяха охладнели. Не знаех какво се случва с него, той просто си живееше живота, както и аз своя. Цяла година мина така.
Преди една седмица му писах и разбрах, че той харесва едно момиче от неговия клас, но не разбрах дали ходят, защото когато го питах, той отговори ''Сложно е''. Мислех си, че ставам досадна и си казах, че повече няма да му пиша, а и едва ли той щеше да се сети за мен, но след два дни той ми писа. Писахме си доста, около 4 часа ;д Той ме разпитваше за това кого харесвам, но аз не му отговорих, макар че ми се искаше да му кажа че е той. Не очаквах на другия ден да ми пише, но той отново ми писа. Понякога почти нямаше какво да си кажем.. Преди няколко дни той ме поздрави с тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk Беше ме поздравявал с нея и преди 2 години.. Явно не го бях забравила съвсем.. дори никак. Вчера бяхме на една екскурзия от училище по няколко човека от няколко класа. Той беше там и това момиче, което той харесва щеше да дойде. Аз и сегашната ми най-добра приятелка седнахме точно зад него, защото там си хареса тя, а той седеше сам. Когато дойде момичето, което харесваше седна до него. През цялото време на екскурзията бяха един до друг и не се отделяха. След това в автобуса се гледаха постоянно и си говореха. Вечерта той отново ми писа и ме питаше пак кого харесвам. Бях на косъм да му кажа, но се отказах.. Не искам да знам отговора му, страх ме е от това какъв ще бъде..
P.S. Пак да кажа - ако може да не ме хейтвате и за най-малкото нещо..
Странно ми е , че не сте излизали заедно. Мисля, че ако е искал да е с теб, досега да е направил нещо по въпроса.
Не сме, заради предишната ми приятелка, просто щях да се чувствам супер гадно ако бях отишла в тях или нещо от сорта.. Не знам да продължавам ли цялата история или се губи смисъла ..
Според мен си играе с теб и не иска нищо сериозно.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Не се занимавай,ако е искал да направи нещо,щеше хиляда пъти да го е сторил.Никак не ми се вижда сериозен,ще си играе с чувствата ти ,а ти все ще си объркана.Замисли се ,дали е редно да се меси в живота ти ,когато си поиска?Дали ти си длъжна всеки път да анализираш всяка негова дума,действие,постъпка. Мисля,че още не си срещнала момчето,заради което да си струват всичките тези нерви,които хабиш за човек ,който отркито и просто си играе с теб.
Последно редактирано от balu4ka : 10-06-2012 на 06:57
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Просто съм толкова объркана .. Не мога да си кажа от днес за утре, че нямам абсолютно нищо съм него .. Не мога да твърдя, че го обичам, но е много повече от харесване и малко по-малко от обичане, не знам как да се изразя ;д Обаче мисля за него почти постоянно .. гледам да съм възможно най-близо до него ;/
Не се фиксирай върху точно тоя.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick