.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Помощ за ексел

Здравейте,нов съм в форума и искам да ви помоля за услуга.Имам следната задача : Да се състави Еxcel таблица,за Автокъща , която
    1.съхранява данни за автомобили :Номер,марка,модел,километр и,год.на производство,цена

2.съдържа извадки:
    -коли,сортирани по модел и цена,
    -възраст на колите
    3.диаграми за данните за всяка извадка

Да се опише проектът и резултатите на Ms Word

Не съм много на "ти" с програмата,тепърва започвам да се уча и ще съм много благодарен ,ако някой я състави ))

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dolen55 Виж мнението
    Здравейте,нов съм в форума и искам да ви помоля за услуга.Имам следната задача : Да се състави Еxcel таблица,за Автокъща , която
    1.съхранява данни за автомобили :Номер,марка,модел,километр и,год.на производство,цена

2.съдържа извадки:
    -коли,сортирани по модел и цена,
    -възраст на колите
    3.диаграми за данните за всяка извадка

Да се опише проектът и резултатите на Ms Word

Не съм много на "ти" с програмата,тепърва започвам да се уча и ще съм много благодарен ,ако някой я състави ))
    Щом имаш такава задача значи всичко си го учил /трябва да сте го учили/ в час. Друг е въпроса ако ти не си внимавал и си се ровил у фейса. Това е твой проблем. Аз няма да ти помогна.

П.П. Не се орпавдавай, че не си на "ти" с програмата. Никой не се е родил научен, ама и на никой не му дават манджата в устата.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Не съм те и молил,някой може ли да ми каже как се правят тези извадки и трябва да са до таблицата или някъде другаде,също така и как се правят диаграмите

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си