Здравейте!
Не влизам много често в този сайт, но съм отчаяна и искам съвет. Знам, че въпросът ми е банален, но забелязах, че доста от вас помагат с каквото могат..Момиче на 17г. съм. Колко и тъпо да прозвучи, понеже всеки би си казал: "тя е само на 17 и се е отчаяла"...ами да.. все попадам на неподходящи и вече мисля, че проблемът е в самата мен. Не мисля, че съм грозна, не съм и някаква затворена..да не контактува с хората и т.н..Всичките ми приятелки си имат половинки, а аз не.. Опитвала съм какво ли не. Когато си харесам някого го заговарям, дори често пъти, така да се каже, съм правила "първата крачка"..и съм вземала нещата в свои ръце, колкото и против да съм.. Има и нещо друго. Повечето ми приятелки казват, че съм много капризна на тема момчета и какво толкова съм избирала. Ами в крайна сметка не мога да бъда с някого, към когото нямам симпатии, и да съм с него просто ей така, колкото да имам приятел. Не мислите ли така? Не знам дали това в мен е недостатък, но си меня адски бързо мнението за хората. Примерно започвам да се зарибявам с някого и дори да направи едно нещо, което не ми е харесало и то съвсем незначително, се отказвам от него. Доста пъти ми се е случвало, да се откажа от момче заради това. И така, и така ... надявам се, че дори и кратко, съм успяла да ви обясня проблема си.
Моля, ако имате мнение по въпроса, да го споделите.
Благодаря предварително!