.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Odorex deo ???

Odorex deo ???

Здравейте Ползвали ли сте odorex deo ??? Помага ли ви или ...
    Четох коментари за него и някои хора казват ,че са получили болки,сърбеж и се е появила лоша миризма ... и се наплаших Тези които са го ползвали ... моля кажете как е при вас за да знам дали да го ползвам или не ...
    Последно редактирано от JS_love : 10-05-2012 на 16:53

Голям фен Аватара на stelit0
    Майка ми го ползваше преди време.Аз също се бях пръскала 3-4 пъти и получих ужасни болки..не можех да си мръдна ръката. Тя беше доволна в началото,но после дори и се появи някаква бучка и много се стресна. В последствие се оказа,че е от Odorex-а,който запушва потните жлези и е много вредно.
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Аз се реших да го пробвам и 3-те дни в които трябваше да го ползвам го ползвах ... обаче на третия ден ми се зачерви и започна да ме щипе не беше много ама .. то май си е въпрос на кожа ...
    за изпотяването : не съм се изпотявала изобщо нямаше мокри петна по тениските дори след като бях на танци бях суха ,а лицето ми беше цялото потно и зачервено ;@ моето мнение е ,че : Дори и да е вредно и при някои да боли, наистина помага Дори и след тежък спорт пак бях суха под мишниците за което много се радвам

Голям фен Аватара на stelit0
    "а лицето ми беше цялото потно и зачервено ;@" Сама си отговори.Тялото търси други начини за отделяне на потта ;]
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз го ползвам от доста време. Нямала съм нито сърбежи или болки, нищо....много съм доволна!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    Veliko Tarnovo
    може въпросът ми да е малко тъпичък, но може ли да си взема Одорекс-Део от аптеката без лекарско предписание и без родителите да знаят?
    ne e vajno kakvo si govoriat zad garba ti! vajno e kato se obarne6 vsi4ki da mal4at

Цитирай Първоначално написано от moni99 Виж мнението
    може въпросът ми да е малко тъпичък, но може ли да си взема Одорекс-Део от аптеката без лекарско предписание и без родителите да знаят?

eстествено, че можеш, но какъв е проблема родителите ти да знаят?

Аз също го ползвам по някога и не съм имала нищо от изброените неща. Като се напръскам леко ме щипе, но само за няколко минути. Мисля, че лицето ти е било потно от танците и умората, а не от ордорекса В листовката пише, че 10 дни не се потиш, при мен действа за 3-4, но все пак отлично! Препоръчвам го

Супер фен Аватара на weheartiit
    аз получих сърбеж от него и още не знам как да се оправя
    спира изпотяването - да ,обаче изобщо не по хубав начин.
    искам сега да го използвам юни в жегите ама с този сърбеж,едва ли

Аз бях много навита да си купя, защото винаги в жегите имам кръгчета... с каквото и да пръскам, трябва да се охлажда тялото, потя се. Четох доста мнения, но в Бг-Мама попаднах на доста негативни. Някои от потребителките казаха, че се потят пък много по гърба и други части на тялото. Наистина, когато се наруши нормалното потоотделяне, може да стане беля. Все пак кожата е орган.

florescentia

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си