Здравейте момичета. Нова съм тук, но имам нужда от съвет. Преди 3-4 години започнах да се виждам с едно момче с което бяхме само приятели. От закачка за закачка,кафета,купони и общо взето много прекарано време с него осъзнах , че го приемам като не само приятел.Тогава имах сериозен приятел и реших да си остана с него и но чувствата започнаха да стават по-силни.Преди 2 години една вечер му признах това, но тогава той не каза нищо.От там до ден днешен всеки път щом се видим започва да ме сваля много очевидно, ревнува ме и общо взето се дразни като не му обръщам внимание. На 15 март тази година се разделих с приятелят ми точно под натиска на това момче ( а и нещата не вървяха напоследък). На 16 март се видяхме и той почна да ме целува и тн.. А на 17 празнувах рожденият ми ден ( навърших 17) и дали под влиянието на алкохола или нещо друго спах с него... Реших че ще е само секс но той продължи да ме търси.. Цяло лято бяхме в една компания и нямаше как да не забележа че имаше голям интерес от негова страна.Случваше се отново да спим заедно ,но след това като че ли продължаваше да ме иска повече. Говорихме че аз искам повече от секс и отговора беше : Заслужаваш нещо по-добро от мен. Всеки път когато подхвана темата започва да ме целува или просто я сменя. Миналата седмица го видях пак и той отново започна да ме сваля,да ми говори колко по-добра съм била от приятелката му, как съм му липсвала ( от различни градове сме)... В крайна сметка искам да продължа живота си но всеки път щом направя опит за това той прави всичко възможно да разкара всеки друг от живота ми...Харесвам го но дори и при него да е така ,никога не направи опит поне да ми го каже.Обяснявам си го с факта че аз съм българка а той е турчин и това играе сигурно някаква роля..Объркана съм, защото искам да го оставя в миналото ,но той не го допуска , а и все пак имам някакви чувства към него. Сега е отново сам, но на мен вече ми е банално да подхващам темата но просто ми е интересно щом бяга от темата за обвързване защо тогава продължава да иска да е само той в живота ми..
Последно редактирано от kiss123456 : 10-16-2012 на 15:40
Спри всякакъв контакт с него.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
В една компания сме и няма как да не го виждам.. От може би месец не му отвръщам на свалките , режа го или ако подхване темата секс и мом4ета просто я отклонявам..Флиртувам с други пред него и виждам че това го ядосваВъпроса ми е по-конкретно не за него специално , а като цяло за мъжкият пол: Защо след като бягат от обвързване,не могат да търпят друг да се върти около моми4ето което е било до скоро в техните ръце? Дали е някакъв вид харесване или не иска да я дели сексуално с друг?
Аз смятам,че е чувство за собственост иска да знае,че си негова не иска да се обвързва с теб,просто се забавлява,но не иска и ти да си с някой друг.Така,че по добре си продължи и не се занимавай с него ,нищо няма да спечелиш ,а само ще си загубиш времето.
Не се занимавай с него, не му обръщай внимание, кажи му да спре да те зарибява и че не искаш нищо от него. Не си струва тоя, остави го.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какъв съвет очакаш различен от "Не се занимавай с него"?!
1.Имал си е приятелка до скоро, но пак се е занимавал с теб(поне съдейки по написаното, че си била по-добра от нея?! как може да се занимаваш с обвързан човек, това е много долно спрямо другото момиче, а и спрямо теб самата)
2. От различни градове сте
3. От различен етнос е - не съм расист, но трябва да признаем, че си е пречка за сериозна връзка в повечето случай
И той няма как да котролира кой е в живота ти, ако ти не му го позволяваш! Стегни се и сложи граници в отношенията ви!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 10-16-2012 на 16:42
Наистина спри да общуваш с него. Освен ако ти харесва да си му секс играчка.
Харесва му да е в неангажираща връзка, да има с кого да си губи времето и задоволява сексуалните си нужди. За сериозна връзка или не е готов, или не иска такава с теб. Още повече, че сте от различни градове - какво, ще ти харесва да не е до теб, да не можеш да го целуваш и така нататък.
Хайде, стига толкова.
Може да съм малко груба но така виждам нещата:
Когато му се дое*е, ти си му лесна. Точно защото знае, че му се връзваш и може да те има, не иска да си с други, а да си му на разположение, без той да прави нищо от своя страна.
Е как какво? Кажи му, че ''заслужаваш по-добър от него''. Цитирай го просто.
Иначе не знам защо така правят. Може би, както някой по-горе спомена, това е чувство за собственост. И аз имам неангажиращ приятел, но той не се дразни от ''връзките ми'', както и аз от неговите. Може и да е, защото се знаем от деца, но вярно рядко се срещат такива мъже.
Боже, Петя, много важно! Ако онзи не искаше, нямаше да изневерява на приятелката. На всеки се случва да е любовник/любовница... рано или късно.
Разбира се, че е важно. И да той като иска да изневерява си е негова работа, но щом изневерява в една връзка, нищо чудно да изневерява и в следващата си връзка. Т.е. момичето, ако му стане сериозна приятелка, никога няма да е сигурно, че той ще й е верен и тя може да се окаже на мястото на вече бившата му. Пък и кой го знае на колко още се обеснява, че били по-добри от гаджето му...