- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Питай Canis
Не, аз ще ти купя роза, ти ще я захапеш и ще танцуваме танго, докато спагетите врят. <3![]()
и аз :с
ок тогава ще си направим парфюм от листчетата на розата, както когато бях малка и ще се смеем.
хе хехе.
О, аз обичам парфюми. Имам доста. Прдлагам да съчетаем последното с ядене на каналени сладки.
Grumpy old madman
<3 наскоро правих
http://saltyspoon.com/wp-content/upl...s-baked-ss.jpg
канелени рулца.
кой ти е любимия парфюм? :з
аз също обжаваам ..
мислиш ли, че мъж без часовник сякаш е по-малко мъж.
Любим нямам. Може би Dior Homme. Но най-често нося Ferragamo F pour Homme. То зависи и от сезона и от повода де..
А с часовниците е малко странно положението. По принцип обичам по-големи и тежки часовници. Купих си такъв и си го нося, но не става за по-офицялно.
Обаче понеже съм теле - имам дебели китки и съответно голям часовник не ми пасва под ръкавела.
Сложна работа са тия часовници. А и стойностните са скъпи. Болна тема.
като цяло в къщи не нося, понеже често забърсвам шкафове, врати и прочее с ръце и ще му видя сметката бързо.
Grumpy old madman
В къщи няма и смисъл :Д
но ми грабваш вниманието, стилен младежо.
Не ми каза откъде си, мързи ме да чета напред :С
Беден и щастлив или Сантяго?
Колко дами от форума си запознал с джентълмена?
Аз си мисля, че Сантяго е щастлив по свое му.
Но на този въпрос не мога да дам категоричен отговор. Колко щастлив може да е един беден човек, който всеки ден мисли как ще добута до следващия месец?
2
Grumpy old madman
Каква мислиш, че е представата на другите за теб?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пак не ме извести за първото. Ще се оплача на форумния арменски поп.
Grumpy old madman
възможно ли е да го мушнеш на жена, която играе кючек ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не съм много запознат с ориенталските сексуални практики, но предполагам зависи от вида на кючека. Смисъл по време на кларинетното соло е възможно поради продължителния монотонен и протяжен ритъм.
Grumpy old madman