Здравейте,пиша тук,защото имам нужда от съвет и от помощ.Естествено става дума за момче.С него започнахме в началото на юни месец,всичко беше прекрасно излизахме,говорехме,писахм е си.То ми беше първия и понеже сме от различни градове през лятото си писахме и септември в даскало като се видяхме на 17 така да се каже си доказахме,колко сме си липсвали.Дотук добре,пак си излизахме,чувахме се до един момент,в кото то започна да ме отбягва,аз исках да излизаме,той все отказваше,докато един ден не се пребрах от даскало и видях във Фейсбук,че той е обвързан,вечерта му звъннах,питах го вярно ли е,той каза да и каза още,че ние с него приключваме ... Това се случва на 01.10,ударих му един рев и симислех,че е ми мине,но не оттогава всичко ми е безразлично,като чуя някоя песен или се сетя за нео свързано с него пак плача,но ной.лошото е,че като че ли ми е все едно дали е съм весела или тъжна ... все едно ми е дали съм жива,незнам как е го гледам с другата из училище,аз все още имам чувства към него,помогнете ми как да се съвзема,излизам с приятели и уж се разведрявам ноо отвътре ми е все така сдухано ...