.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Живот на чернова

Здравейте,пиша тук,защото имам нужда от съвет и от помощ.Естествено става дума за момче.С него започнахме в началото на юни месец,всичко беше прекрасно излизахме,говорехме,писахм е си.То ми беше първия и понеже сме от различни градове през лятото си писахме и септември в даскало като се видяхме на 17 така да се каже си доказахме,колко сме си липсвали.Дотук добре,пак си излизахме,чувахме се до един момент,в кото то започна да ме отбягва,аз исках да излизаме,той все отказваше,докато един ден не се пребрах от даскало и видях във Фейсбук,че той е обвързан,вечерта му звъннах,питах го вярно ли е,той каза да и каза още,че ние с него приключваме ... Това се случва на 01.10,ударих му един рев и симислех,че е ми мине,но не оттогава всичко ми е безразлично,като чуя някоя песен или се сетя за нео свързано с него пак плача,но ной.лошото е,че като че ли ми е все едно дали е съм весела или тъжна ... все едно ми е дали съм жива,незнам как е го гледам с другата из училище,аз все още имам чувства към него,помогнете ми как да се съвзема,излизам с приятели и уж се разведрявам ноо отвътре ми е все така сдухано ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Самата мисъл ,че те е зарязал по този начин-не те ли дразни?
    Постъпил е като путю с извинение.Ако не беше страхливец,щяхте да излезете и да поговорите ,но той е решил проблема си като те е отебал по телефона,да не говорим ,че ти си го потърсила.Мисля,че трябва да вдигнеш глава,връзката ви не е била както толкова сериозна ,така и дълга.След като е решил ,че не иска да е с теб ,помисли дали е заслужавало да бъде.
    Такъв безхарактерен ли човек ,искаш до себе си ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не обичаш да ти отказват? Стига драми

Много яко се филмираш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако имаш намерение да страдаш и да превръщаш някого в символ на несподелена любов, нека е някой много свестен. Да не се сещаш със срам за този период един ден. Не се е получило. Толкоз.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Егаси страхливеца! Забрави го, не ти трябва такъв пикльо!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    +
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не е минало чаак толкова време, че да се чудиш защо ти е криво..Изчакай, излизай с приятели, поплачи си ако искаш и ще видиш, че ще отшуми с времето.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Намери си друг...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    +

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не обичаш да ти отказват? Стига драми

Много яко се филмираш.
    +
    Всичко между вас е свършило. Остави го и си живей живота.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ludata_doide_ Виж мнението
    Здравейте,пиша тук,защото имам нужда от съвет и от помощ.Естествено става дума за момче.С него започнахме в началото на юни месец,всичко беше прекрасно излизахме,говорехме,писахм е си.То ми беше първия и понеже сме от различни градове през лятото си писахме и септември в даскало като се видяхме на 17 така да се каже си доказахме,колко сме си липсвали.Дотук добре,пак си излизахме,чувахме се до един момент,в кото то започна да ме отбягва,аз исках да излизаме,той все отказваше,докато един ден не се пребрах от даскало и видях във Фейсбук,че той е обвързан,вечерта му звъннах,питах го вярно ли е,той каза да и каза още,че ние с него приключваме ... Това се случва на 01.10,ударих му един рев и симислех,че е ми мине,но не оттогава всичко ми е безразлично,като чуя някоя песен или се сетя за нео свързано с него пак плача,но ной.лошото е,че като че ли ми е все едно дали е съм весела или тъжна ... все едно ми е дали съм жива,незнам как е го гледам с другата из училище,аз все още имам чувства към него,помогнете ми как да се съвзема,излизам с приятели и уж се разведрявам ноо отвътре ми е все така сдухано ...
    Очевидно е какво е станало. Пичът се е свалял с няколко едновременно и накрая се е спрял на друго момиче. Никаква не си му, не е длъжен да ти дава обяснение. Нито пък ти дължи виждане.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от ludata_doide_ Виж мнението
    То ми беше първия
    Точно тоя ли, бе?! Или той се е преструвал твърде умело, или от самото начало го е раздавал играч, но понеже ти си го гледала в устата като омагьосана, докато ти говори, не си забелязала явните индикации, че иска само и единствено да те прасне.

Ще ти мине. Нито го обичаш, нито сте имали кой знае колко запомнящи се моменти, та бързо ще отшуми. В момента по-скоро чувстваш унижение поради факта, че не са те предпочели, отколкото нещо друго.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Олигофрен е.
    Не си струва дори една сълза да пролееш за него.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Точно тоя ли, бе?! Или той се е преструвал твърде умело, или от самото начало го е раздавал играч, но понеже ти си го гледала в устата като омагьосана, докато ти говори, не си забелязала явните индикации, че иска само и единствено да те прасне.
    Не виждам защо е необходимо да го изкарваш черен.
    Излизал е с няколко едновременно, опознавал ги е, изграждал е някаква връзка (емоционална и физическа) и в някой момент е предпочел една. big deal.

тоя е нереално тъп ! кво си се запулила я го разкарай от главата си, такива като него се взимат за много важни.. забрави го, намери си друг! копелето някой ден ще съжалява и ще те потърси пак, запомни го !
    Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..

Повече от фен Аватара на autumn666
    В момента много яко се филмираш. Заеби го тоя идиот. Като плачеш какво ще постигнеш? Гледай позитивно на нещата. Не му показвай, че ревнуваш от оная другата. Изобщо не ги поглеждай. Замисли се дали си струва даже и да мислиш за него... дори и да се върне при теб, кво? Би ли искала да си с такъв човек, който не смее да ти каже нещо в лицето, а действа чрез Фейсбук като някоя тъпа кифла? Знам, че е трудно да забравиш някой, но времето лекува. Ще си намериш някой много по-добър, ще видиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Preslawa Виж мнението
    копелето някой ден ще съжалява и ще те потърси пак, запомни го !
    Пхахаха, вярвай си. Няма дори и да си спомня за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си